- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
Üdv! Sony MDR-1AM2-höz létezik valami plüss párna ami ajánlható? Az ekcémás bőrproblémám mostanában sajnos nem barátja a gyárinak és pár perc után nagyon elkezdi irritálni.
-
komyka
tag
válasz stemplar07 #72820 üzenetére
Igen pont az akció miatt kérdeztem. Meghallgattam és nagyon tetszik a hangja a mm-ban kirakott kábellel is simán spotifyról S7-el is, így akcióban még árban is épp belefér kategória. Gondoltam egy kérdést megér, hogy inkább spóroljak használt régebbivel, vagy legyen ez. De éreztem igazából, hogy ez lesz a vége Köszöntem a választ
Szerk: mcs, szintén köszi. Eldőlt ez, rendelem befele
[ Szerkesztve ]
-
komyka
tag
Üdv! Van esetleg valaki aki próbált már Sony MDR-1A és MDR-1AM2 -t is? Van köztük komolyabb különbség?
-
komyka
tag
Üdv! Új fejhallgató vásárlásán gondolkozok. Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen irányba terelődjek? Egy Superlux 681 EVO-m volt egész sokáig, azt nagyon szerettem, most úgy gondoltam, egy picit többet is hajlandó lennék kiadni érte, max olyan 35K-t szánnék rá (de meggyőzhető vagyok . Legnagyobb százalékban elektronikus zenét hallgatok, ez mondjuk annyiból fontos, hogy a mélyekkel ne álljon hadilábon. Egyébként viszont a metáltól a klasszikusig minden megfordul, szóval az a ténylegesen általános felhasználás lenne a cél. Ahogyan a források is. Spotitól kezdve flac-ig, telóról, gépről, mikor mit. Ezen kívül jó lenne ha hosszútávon is kényelmes lenne. Miket ajánlanátok meghallgatásra első körben?
-
komyka
tag
Hali! Tapasztaltaktól kérdezném, hogy egy xonar dg mennyire ''hajt ki'' egy super 681 evo-t? Ugyanis fejhallgató+hangkártya vásárláson töröm a fejem, és visszaolvasgatva ezeket ajánlgatjátok, és ezekkel kb. ki is jönnék ár ügyileg. Esetleg érdemesebb lenne valami komolyabb hangkártya/külsőfejeserősítődac ehhez a fejhallgatóhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- Apple Watch Link Bracelet Silver 42/44/45/46mm
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest