Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gzula[HUN]

addikt

válasz inf3rno #85271 üzenetére

Menetes, a külső felén van rajta az ellenanya. Szó szerint egy csepp pillanatragasztót kapott, hogy ne oldódjon a menet. A vezeték eredeti bemeneti nyílását se kellett mélyíteni. Rosszabb nem lett, mert eleve nem szólt szépen, ez csak a "játszós", vagy "kísérleti" "modell".

Ez volt az első ilyen jellegű átalakítás, de kb. egy fél tucat fejhallgatót már vezetékeltem át. Azok nem lettek zajosak, vagy zajosabbak. Egy AT TAD-500 volt a "legértékesebb", annak bírta a vezetéke 5 évig, de kikeményedett annyira, hogy már zavart, azért kellett cserélni. Megkapta a kisebbik fiam, erre pár nap alatt összerágta az új vezetéket... Szóval esélyes, hogy az kapja a köv. ilyen "átalakítást".

Akkor nem tudod ezzel a módszerrel megoldni, vagy csak kókány módon, ha nincs legalább megközelítőleg vízszintes hely neki. Pl. az egyik régi Philipsemnél azért nem tudtam megcsinálni, mert full gömbölyű azon a helyen, ahol bemegy a vezeték. Az meg hülyén néz ki, ma még egy lyukat fúrok neki.
    Szerintem esélyes, hogy az EVO-n se tudod alkalmazni ezt a fajta megoldást.

Ha jó ár/érték arányú fejhallgatót keresel, akkor viszont a többiek nevében is tudom ajánlani az Omnitrinic SHP-600-ast. Szerintem a "vezetéken" kívül megfelel a feltételeidnek. (Nem emékszem már, hogy szempont-e, hogy zárt vagy nyitott. Ez ugye az utóbbi.)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák