Legfrissebb anyagok
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem vészes! Végül is a 3. emeleten lakom, magas földszinttel, szóval... Cipeltem már föl pár szép "kis" darabot, igaz először úgy voltam vele, ezt csak egyszer kell kibírni, aztán többet sohasem mozdítom!
Erre tessék, most itt van 3 db, de még mindig nem elég! 
Mindig jobb-jobb, stb.! Szóval azért még egy iiyamát szívesen letesztelnék a jófélék közül!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem vészes! Végül is a 3. emeleten lakom, magas földszinttel, szóval... Cipeltem már föl pár szép "kis" darabot, igaz először úgy voltam vele, ezt csak egyszer kell kibírni, aztán többet sohasem mozdítom!
Erre tessék, most itt van 3 db, de még mindig nem elég!