- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
mar1boroman #6897 üzenetére
Pénzmozgás nem lesz, simán csere? 2 dolgot nem értek. Első, hogy tápot mi a búsnak cseréltek? Szerintem hangos lesz az a 2x8 cm-es hűtő a tápban. A második, hogy a csere partnerednek mi a biznisz ebben a cserében?
-
dethroner
veterán
válasz
tzoli986 #6889 üzenetére
Próbáld meg a proci szorzóját a legkisebbre állítani, és így emeld az fsb-t. Akkor meglátod hogy a lap mekkora fsb-re képes. Azonban könnyen lehet hogy azon a feszültségen amin próbálkozol, 2,4GHz a vége. Erre lehet megoldás a fesz emelés, persze csak ésszel és nem gyári hűtővel.
-
dethroner
veterán
Hát akkor az én procim valami tuning ellenes példány. Ugye az alapfesz az 1,35 V. Ezt ha BIOS-ban lefixálom, akkor megy 3,3GHz-t, de a lap jócskán lopja a feszt. 3,6-ot csak 1,5V fölötti értéken hajlandó stabil tartani, az más kérdés hogy hiába adok a BIOS-ból 1,5V-ot, terheletlen állapotban cpu-z szerint 1,48V. míg terhelve csak 1,456V. Mondjuk a hőmérséklete így sem volt túl vészes, orthos vagy prime alatt se ment 63 fok fölé.
tzoli986: Az hogy a lapnak elvileg mekkora fsb-t kéne tudni az csak egy dolog. Az én lapomat is valaki 540, sőt olyan is volt hogy valakié stabilan tudta az 570-et
Az itteni teszten is 505-ön ment, ennek ellenére az enyém 480-ig bírja.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
E6750-es procival kapcsolatban van valakinek tuning tapasztalata? Mekkora fesz kell neki a stabil 3,6GHz-hez? -
dethroner
veterán
Üdv! E6750-es procim van. Valaki árulja már el, tudja ez a modell a feles cpu szorzót, vagy csupán a 6,7,8 közül lehet választani?
-
dethroner
veterán
Üdv mindenkinek! Szeretném picit meghajtani a gépemet, és ehhez a Gigabyte Easy Tune programját használtam, mivel eléggé kezdő vagyok ebben. Nos, felvettem az FSB-t 333-ról 417-re. Azt hittem ezzel hű de frankó vagyok, a ramok is mentek 800 helyett 1000Mhz-en. Csakhogy időnként a gép érthetetlenül belassult. Aztán kipróbáltam pár játék alatt is, és meglepődve tapasztaltam hogy a tuning nagyságával megegyezően (25%) lassult a játék.Mi lehet a hiba, mit javasoltok?
-
dethroner
veterán
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy a BIOS-ban hol lehet beállítani, hogy a proci ne vegye vissza az órajelét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Óra topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest