- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madtomi
tag
Igen xp-t használ legalábbis pár hete még az volt neki most nem tudom. Egyébként nekem semmi bajom sincs a vistával. na ja az sp1-es van nekem a sima sp nélkülivel szenvedtem én is, mint állat, volt olyan, hogy egy héten 6 vistát tettem fel így megutáltam meg szarakodott az explorer meg minden de az sp1-es már más ezzel semmi bajom sincs. Nem mondom, hogy gyorsabb mivel nem nagyon fogja meg semmi sem szerencsére a gépet. De egyébként haver azt mondta, hogy neki a Command And Conquer 3 szebben fut a laptopon meg alapból majdnem minden full beállításra van véve neki, az Xp-vel meg minden minimumon volt. Neki is sp1-es van bár neki nem a full verzió hanem egy butitott van neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest