Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
Hali Újra itt

Voltam ma a CCC ben, és találtam egy szép cipőt de nem teljesen tetszik, és ezért vagyok itt hogy van e mode ara amire épp gondolok

Ez az a cipö

A kérdés, a talk oldalsó részét belehet festeni tartósan más színre? és ha igen akkor a ragasztás ill vagy a gumi minősége romolhat?
-
Abrion
senior tag
Hali
Itt az idő hogy lecseréljem a Cygnus cipőmet egy jobbra, kerestem egy bakancsot, azért írók hogy a tanácsotokat kikérjem, szerintetek ez jó lesz télre? bakancs, és kibírhat fél évet?
Más
Van egy nagy világos barna színű AMEX bör bundás bakancsom "a talpa fekete szinü", és nem tetszik a bőr színe, főleg a farmeromhoz, jó ötlet lenne átszínezni? ha igen akkor milyen szint ajánlanátok? -
Abrion
senior tag
Hali
Ajánljatok strapabíró cipőt utcai használatra kb 7500FT ig, persze legyen kényelmes is, bár tudnák viselni keményet is, régen bakancsban jártam, de ha lehet akkor nem bőr cipőt ajánljatok.
itt egy lista ahová szívesen megyek cipőt vásárolni, remélem valamelyikben vehetö az ajánlót cipő
http://albaplaza.hu/uzletek/cipo/előre is kösz.
-
Abrion
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szép napot
Az egyik nagy cipős boltban vettem egy Nike T-Lite 9 Leather cipöt, és nem figyelmeztetek hogy ez egy sport cipő, sehol még a dobozán sincs semmi
, gond lenne ha gyaloglásra használnám? vagy vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
anno amikor kerestem tippeket itt a topikba ezt a két márka lett ajánlva
, gond lenne ha gyaloglásra használnám? vagy vigyem vissza?