Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Big-Lacos #32950 üzenetére
Én még mindig gondolkozom egy Manfrotto compact light / action-on. Ugyanakkor kövezzetek meg, de elgondolkoztam a Hama Traveller Compact Pro-n. Itt bemutatja, hogy ~ mit bír el. Igen, nagy objektívvel ez is mozog valamennyire, de nálam nincs tervben ekkora cucc a vázra és magasságra ~ 10 centi plusz ad a Manfrotto action-höz képest. Plusz ~ 2 év után is azt mondja, hogy csak ajánlani tudja, nem arról van szó, hogy unboxing utáni boldogság volt.
(Még akkor is, ha a Hama nekem is általában egyet jelent az olcsóbb gagyi cuccokkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH! Darts
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest