Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Használt VGA / videókártya ajánló
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
*Ropi* #15144 üzenetére
Kipróbáltam, visszanyomtam gyárira beállításokra a gyári firmet, de sajnos nem segített. Annyi lett a változás, hogy most már azok előtt az expok előtt, amiknél tök sötét volt az lcd, most látszott vmennyire a kép.
ML-ben nem látok gyári reset-et, ezért manuálisan letiltottam, amit úgy gondoltam, hogy alap állapotban be volt kapcsolva.
Most az történt, hogy így már egyformán jelenik meg a kép expo előtt az lcd-n, mindig lehet látni normálisan, viszont a vaku még mindig csak minden másodikra villan. Most már tényleg szinte semmi nincs bekapcsolva ML-ben, csak az audionál van pár beállítás, semmit több.
Jav.: a sötét-nem sötét lcd-t megtaláltam, az expozíció szimuláció volt. Logikus is mondjuk... A vakura nem találtam orvosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- TP-LINK routerek
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest