Hirdetés
- iPad topik
- Micro Four Thirds
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedyrg
tag
Buék mindenkinek !
Ha már az idei projektekről van szó. Egy 700d-t szeretnék kicsit tovább fejleszteni. A videó nekem nem játszik. Ami fontosabb lenne a pontos és hangolható af valamint a jobb zajkezelés magasabb iso-n. Az stm kitobin kívül egy 70-200f4L -em van. Meg pár manuális obi. Én a 7d-t néztem mert az ára lassan egész korrekt lett. De persze ami miatt ide írok, hogy a segítségeteket kérném. Pro és kontra. Amúgy amatőr hobbi fotós vagyok, csak túl fürgék a gyerekek :-D.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Micro Four Thirds
- Mozilla Firefox
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest