Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
VoltanIgor #20858 üzenetére
"Ez azért nem fair." Nekünk... Nekik eléggé, és szerintem az jobban érdekli őket
amúgy én nem tudok haragudni a fanaticalra ilyen kis "csínyekért". Jó ajánlataik vannak általában, nagyon jók.
Kíváncsiságból visszanéztem néhányrégebbiősrégi bundlet... hát nem kellett volna, csak a szívem sajdult meg, miket hagytam kiPéldául ez. Az a duke nukem collection nagyon kellett volna, főleg hogy ma már sehol se kapni(1,2,MP), csak
greymarketen 200dollárért darabjâtvalami zoom platformon. Erről tud valaki valamit, van regje? Érdemes csinálni csak a duke nukemek miatt, vagy várjam ki míg úgyis kihal ez a platform, és vissza kerül steamre/gogra. -
Hegasus
senior tag
válasz
l.skywalker #20316 üzenetére
Igen, de ott sincs
Évekig day0nál rányomtam a "get my gamesre", olvasom itt, hogy kuponokat küldözgetnek, akkor kipróbálom, kaptam 1-2őt, utána jött a fent említett fél éves bőjt, akkor mondom már nem pauzálgatok. Erre megint jön a kupon, ez nem véletlen -
Hegasus
senior tag
válasz
TheNewDawn #20312 üzenetére
Én meg még nem vettem meg, de nem is volt pause-on, gondoltam úgy se jön kupon minek... Erre olvasom, hogy kaptak kupont, én meg nem
, most pauson van, meglátjuk küldenek - e
-
Hegasus
senior tag
válasz
AxBattler #20260 üzenetére
jól teszed, csak annak éri meg, aki az elmúlt
510 évben nem vett semmilyen bundlit, én tettem egy próbát a 20 dbossal, de a nagy része már megvolt...
btw:
nem maradt senkinek egy callisto protocol/midnight suns/ aragami2?
cserélném a fentebb említett duplikációkra -
Hegasus
senior tag
ha már úgyis bundle szóba hozta az ac-ket...
mégis konkrétan mi a probléma a filmmel?
játékokból az elsőt félbehagytam, mert finoman szólva untam, (de youtube-on végig néztem a mozivá vágott történetet a játék jelentekből) aztán hallottam hogy a 2től már egész jók lettek, de eddig kerültem, majd most a bundle miatt lehet megint nekiesek.
szóval nekem bejött a film, mint hétköznapi embernek aki alig tud valamit az ac világáról, elég pörgős volt, és nem voltam úgy ott, hogy nem értek valamit mert nem játszottam a játékokkal. (simán hozta a tucat a marvel szintet, sőt talán egy fokkal jobb is volt) -
Hegasus
senior tag
válasz
gabee jr #9752 üzenetére
valóban úgy tényleg rossz vétel volt, ha már korábbi bundle-ból megvolt jó pár cím, de nekem a kb 53 (tényleges) játékból megvolt 3 (magicka2, torchlight2, the blue flamingo)
28,5 euróból visszahoztak a kártyák több mint 10et, és a kevesebb mint 20ért bőven megérte a kholat, shadwen, anomaly 2, binary domain, chivarly, syder arcade, king arthur, toy odyssey, not the robots játékok
buék! -
Hegasus
senior tag
válasz
KisApám #9719 üzenetére
nekem kifejezetten jól jött ez a csomag, főleg egy final fantasy-t akartam már végre
egyedül a tomb raider underworld volt meg, azt megpróbálom majd elcserélni vmire, esetleg egy korábbi fff-re
btw: kapcsolódnak ezek a ff részek egymáshoz? ennek a történetéből aligha fogok érteni valamit, mert kihagytam az előző tucatot?
-
Hegasus
senior tag
ezt valaki elkapta? mondjuk ez épp megvolt, csak kitudja később mik lehetnek, valahol van valami fórum ahol percről-percre tudósítják mi lesz ingyenes?
meg inkább a 30 Matyi összértékű dlc-t osztogassák ingyen ehhez meg a dragon age2-höz,de gondolom nem véletlen, hogy alapjáték vihető, majd a dlc-kel úgyis behozzák az ár töbszörösét
-
Hegasus
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #9693 üzenetére
jah az nekem is jól jött, az első néhány játékot nem tudtam behúzni eddig.
a másik az a 300 kulcsot adnak egy új játékukhoz (ami a division volt), az összejött valakinek?
óránként figyeltem, csak pont 4 körül hagytam ki, és persze 5kor már elfogyott, kicsit ideges lettem, mert heroes7et akartam, de mikor utána olvastam, hogy a divison volt, akkor megnyugodtam(#9692) gabee jr én behúztam, eddig csak max 5 játék van, amivel el tudok szórakozni, remélem azért lesz valami ütősebb darab, mondjuk az eddigi kínálatot nézne a 650 dollár összértékű csomagból jó ha 50 dollár ment le
mondjuk a kártyák már visszahoztak közel 4 eurot
meg a square enix csomagját is megvettem, az előző csomagok is jól jöttek volna, szóval remélem ez is jól jön majd
-
Hegasus
senior tag
tudtok ajánlani olyan bundle oldalakat, amik steam-es játékokat adogatnak bagóért? (az se árt ha lehet a google play-en keresztül fizetni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest