Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én mindig azt csináltam - tekintve, hogy a store kedvezmények nem érdekelnek -, hogy ahogy kijött az új bundle, nyomtam a szünetet, amire eddig jött a $4. Ha érdekelt valami, akkor megpróbáltam eladni a pakkot, ha nem, akkor maradt ugyanúgy. Mivel most már csak $2 kedvezmény jött, lemondtam az egészet a francba. Majd előfizetek újra, ha olyan jön és még kupont is ad hozzá.
Utólag szerintem nem fogja beadni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Apple asztali gépek
- BestBuy ruhás topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest