Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gejala
üzenetére
a mulholland drive és a blue velvet után felhagytam a "mester" "tripjeinek" követésével...
borzalom egysíkú és tényleg semmi értelme. dávidnak betépve nyilván volt ott és akkor... de neked ezt józan logikával nehéz felfogni (a mindenféle értelmezésnek meg nem látom értelmét) -
Redneck
nagyúr
válasz
gejala
üzenetére
Hála a Game Passnek, most tolom, nagyon hangulatos. Elég egyedi, és vannak jó játékelemek, de hogy a legjobb lenne, azzal vitatkoznék.
David Lynchnek azért vannak fura agymenései, néha nettó baromság amit vászonra visz. Most néztem végig a Twin Peakset, így friss az élmény. Többször igencsak fészkelődtem, annyira gagyi volt, és nem azért mert régi. Az vitathatatlan hogy hangulatos, és hogy sok egyéb művet inspirált.s7evcsenko:
Köszi az infót, olcsón rámegyek majd, az eddigi Remedy címeket is behúztam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Titan Quest II
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
borzalom egysíkú és tényleg semmi értelme. dávidnak betépve nyilván volt ott és akkor... de neked ezt józan logikával nehéz felfogni (a mindenféle értelmezésnek meg nem látom értelmét)