-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ez egyébként jogos.
Ha hiszünk annak az állításnak, miszerint a cégeknek csak az első havi (heti?) eladások számítanak, elég kevés a potenciális vásárló.
Én a potenciálisba belevettem a sale-ek alatti vásárlásokat, vagy pont az esetleges bundle vásárlásokat. Amik a cégeknek egyébként valóban csak aprópénzt jelentenek.
-
Crus
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ha a saját példámat nézem, nekem a Vampyr és a Cthulhu is wishen volt és bizony szerettem volna őket már korábban megvenni, de mind a kettőről tudtam, hogy annyira azért nem jók, hogy 20€-kat elszórjak rájuk. Aztán 1-2 hete láttam már, hogy nagyon jó árakat kaptak, majdnem meg is vettem őket, csak végül más felé csábultam el, erre jött mind a kettő bundle-ben. Végre!
Igen, mind a kettőt végig is fogom vinni.
Szóval, a lényeg az, hogy szeretnénk mi xy játékot és sokan szeretnénk, de nem 40-60€-s áron! Potenciális vásárlók vagyunk, akik várnak a jobb árra... aztán közben bundle része lesz és örülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest