Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
A fix áras bontásnak meg mindig az a hátulütője, hogy a gyors mindent visz, így aki egész nap a gép előtt kuksol az nyer, aki meg ezt nem teheti meg mert mondjuk dolgozik (és tényleg, nem fórumozik a munkahelyén), annak bukó. Ez miért jobb így?
"Szerintem még mindig a megbeszélésen alapuló, tier alapú árazás lenne a legkorrektebb, mint ahogy azt nemrég kifejtettem. Bár nem foglalkozott vele senki."
De. Én is javasoltam egy nagyon kezdetleges metódust az árak kiszámítására, még pont te mondtad, hogy nem is rossz módszer, de utána bárki is vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a konkrét dolgoknak, és akkor eldöntse (önkényesen, mert ezt máshogy nem lehet, valakinek tehát vállalnia kell a "felelősséget"), hogy minek mennyi lesz az ára? Nem. Eami számolgatott de elég sok hülyeség jött ki, úgyhogy dobta a módszerét. Utána lett ez a licites dolog. Szóval amíg senki nem vette a fáradtságot, hogy beírja a bundliban minek mennyi az ára (többek között te sem), szerintem kicsit jogtalan bárkinek is számon kérni, hogy miért nem a tier-es fix-áras módszert használják(juk).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- OpenMediaVault
- Kuponkunyeráló
- Autóhifi
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő