Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz TheProb #10170 üzenetére

    A fix áras bontásnak meg mindig az a hátulütője, hogy a gyors mindent visz, így aki egész nap a gép előtt kuksol az nyer, aki meg ezt nem teheti meg mert mondjuk dolgozik (és tényleg, nem fórumozik a munkahelyén), annak bukó. Ez miért jobb így?

    "Szerintem még mindig a megbeszélésen alapuló, tier alapú árazás lenne a legkorrektebb, mint ahogy azt nemrég kifejtettem. Bár nem foglalkozott vele senki."

    De. Én is javasoltam egy nagyon kezdetleges metódust az árak kiszámítására, még pont te mondtad, hogy nem is rossz módszer, de utána bárki is vette a fáradtságot, hogy utánanézzen a konkrét dolgoknak, és akkor eldöntse (önkényesen, mert ezt máshogy nem lehet, valakinek tehát vállalnia kell a "felelősséget"), hogy minek mennyi lesz az ára? Nem. Eami számolgatott de elég sok hülyeség jött ki, úgyhogy dobta a módszerét. Utána lett ez a licites dolog. Szóval amíg senki nem vette a fáradtságot, hogy beírja a bundliban minek mennyi az ára (többek között te sem), szerintem kicsit jogtalan bárkinek is számon kérni, hogy miért nem a tier-es fix-áras módszert használják(juk).

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák