Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
up
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok,
Rendelkezem egy Panasonic DMR-EH55 -ös merevlemezes dvd felvevővel, de az általa szolgáltatott 160gb kapacitás kicsit kezdett kevés lenni, és egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy gondoltam, hogy lecserélem azt egy 500-asra. Meg is van a cserealany, azonban problémába ütköztem. Régi vinyó kiszerelése után amikor pc-be raktam, kicsit meglepődtem, hogy teljesen particionálatlannak találja minden, amivel néztem, pedig arra gondoltam, hogy tükrözöm a régit az újra és megnyújtom, hogy tudja mind használni.
Miután ezen nem jutottam túl, gondoltam, hoyg visszateszem, de a lejátszó formázni akarja, pedig igazából semmit sem csinátlam vele, csak be lett rakva a gépembe, de nem lett rajta semmi módosítva.
Egy kicsit örültem, mert abban bíztam, hoyg ha az 500-ast berakom, azt is formázni akarja majd, de sajnos nem, arra HDD ERR(or) üzenet fogad.Most kifogytam az ötletekből. Szerintetek lehetséges, hoyg az 500-as vinyót életre keltsem a dvd felvevőben? Ha igen, milyen módon?
Köszi,
Mosqu!to -
Ghandi
aktív tag
Szia!
Köszi a segitséged,de ezt nem igazán értem.
Ez a fajta probálkozás volt nekem is az elsö,de nem igazán jött be.Probáltam más kodolásként menteni,de mindegyik kódólás kezeli az ékezetes betüket
Ezt a szerkesztés - csere dolgot nem értem.Mivel cserélem ki?
Eddig az a megoldás müködik ha minden egyes ékezetes betüt átirok simára,de az meg iszonyat hosszú munka,annyit nem ér egy film sem. -
Alex123
senior tag
Szia!
Ha jól tévedek, akkor az STR fájl egy síma szöveges állomány nem?
Na, ha így van, akkor megnyitod valamilyen szövegszerkesztővel (a notepad is jó erre a célra) és lecseréled az összes ékezetes betűt (Ű - U, É - E, stb...) és kész.
Persze nem 1-esével, hanem "szerkesztés - csere" és akkor kb. 1 ilyen STR fájlal végzel is úgy 1-2 perc alatt...
Remélem segítettem...a firmware frissítésben ne nagyon bízz...
- Alex -
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
g-spot szerint itt kérdezzem meg,hátha ti tudtok segiteni.
Igaz nem tudom mi köze ven ennek a topicnak a kérdéshez,de hát ha az okosok azt mondják akkor biztos ugy is van.
Szoval leirom ide is a kérdésemet :
A problémám az hogy van egy HDD-s multimédia lejátszó/felvevő(Kingzer BR3000) ami az ékezetes feliratokat nem kezei rendesen.Minden ékezetes betü helyett krix-krax karakterek jelennek meg.
A lejátszó tudja a firmware frissitést,csak éppen neten nem találni sehol sem hozzá firmwaret még a gyártó oldalán se
Ilyenkor mit lehet tenni?
Annyi is elég lenne ha a meglévö STR fájlból csak az ékezeteket távolianám el,akkor legalább nem krix-kraxok lennének az ékezetes betük helyén. Van valami ilyen progi vagy valami egyszerübb megoldás?
Esetleg meglévő firmware modositása?Elöre is köszönöm,remélem itt már tudnak segiteni és nem csak egy másik topicot adnak ezt meg zárják.
-
Calogero
addikt
-
jpisti
senior tag
Mivel elég sok asztali DVD-t adnak el mostanában és sokaknak vannak kérdései a témát illetően ezért íme egy topic az okosodásra.
Akkor mindjárt az elején egy kérdés: NORTEK Ndvx-110 tapasztalatokat szeretnék kapni tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)