Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Oliverda #6999 üzenetére
Nem írtam az iménti hsz-ban, de itt én nem azzal a céllal gondoltam volna jónak a másik modell vizsgálatát, hogy lemásolják, hanem hogy még a sajátjuk megjelenése előtt (ami nyilvánvalóan már rég túl van a tervezési fázison) le tudják vonni a konzekvenciákat, hogy miben lett jobb/gyengébb a konkurens végleges modell valós alkalmazásokban, hogy a következő modellfrissítés ennek figyelembevételével történjen. Lásd. Phenom I vs. Phenom II fejlődése.
De nem féltem annyira most az AMD-t, ha töredék annyi erőforrással tudnak versenyképes alternatívát felmutatni, az jelent valamit.
Ez az egész csak arról jutott eszembe, hogy az előző szériás Intel és AMD CPU-khoz hasonlítja a Bulldozert a cég pedig már beszerezhető az aktuális ellenfél. Persze lehet, hogy ők ezt az egészet már lejátszották, csak szép lassan csepegtetik nekünk az infót.Bármelyik is jön ki jobban a végén, így is úgy is távolról csodálom mindkét cég zászlóshajóit és várok szépen az LIano-ra vagy Ontario/Zacate modellekre (ebben a vonalban az Inteles megoldásokra csak azért nem, mert nem támogatnak annyit a remélhetőleg mihamarabb elterjedő, átlagfelhasználókat is érintő szabványok közül. Mire én meg leváltom addigra rég elavul, szóval jó ha már alapból több mindent támogat)
Nekem jelenleg ez való. Desktop-ot ha veszek is, úgy néz ki HTPC irányba mozdulok + notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest