Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz
lezso6 #20333 üzenetére
Ez a HBCC tényleg nagy találmány. Egyelőre azt kommunikálja az AMD, hogy nem lesz ilyen. Ez lehet szándékos félrevezetés is, ugyanis egy ilyen APU-val nagyon nagyot tudnának szakítani sok területen, valószínűleg. Gyakorlatilag 4 GB HBM már most is elférne a kupak alatt elvileg, de én ezt a 7 nm-re való áttérésnél tartom valószínűbbnek. Ha kijönnének egy ilyen APU-val, azzal gyakorlatilag 1080p-n betennék az ajtót mindenkinek, hiszen bőven meglenne a 60 fps min, ami azt jelentené, hogy dedikált VGA nélkül lehetne játszani, plusz már most is előfordulnak olyan alkalmazások, amelyek képesek kihasználni a GPU-k előnyeit. Bocsi, hogy ennyit írok, de jó lenne látni, hogy az intel visszakapja, amit 33 éven keresztül művelt, hacsak oda nem állítanak az AMD-hez azzal, hogy "tessék, itt van 50 mrd USD, amivel próbáljuk enyhíteni azt, amivel megkárosítottunk."
@awxco:
Az optane az csak egy átverés, mint a mobil i5. Az intel egy rakat technológiai értelemben véve megkérdőjelezhető dolgot sóz rá a vevőkre a jó marketinggel. Amikor marketinget tanítok valakinek, szoktam mondani, hogy jó marketinggel még a ...-t is el lehet adni gyémánt áron. És mivel tanultam marketinget, nem is keveset, és nem iskolában, így pontosan tudom, mire kell odafigyelni. Pl. a Ryzenek marketingje, és bevezetése zseniális volt. Összehasonlítás a Broadwell-E-vel, tesztcsepegtetés, a legdrágább példányok kiadása először, aztán az olcsóbbaké, aztán legkésőbb a legolcsóbbaké. Ez egy behúzós stratégia, ami arról szól, hogy akinek van pénze, az vegye meg a drágábbakat, és akinek tényleg nincs, az vegye majd csak meg az olcsóbbakat, és akinek annyi sincs, az vegye meg a legolcsóbbat, ne pedig úgy, hogy mindenki megveszi az olcsókat, csalódik, és a drágábbat már meg sem veszik akkor. De többet majd máskor talán.
Én nem bánom, hogy így csinálták, mert megérdemlik ők is, és jó ár/érték arányban adták ki a CPU-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Netfone
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest