Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
neduddki; köszönöm, asszem lesz laplink jövő héten, addig csak kihúzom vhogy.
xedos; köszi, mindjárt válaszolok is a mailra, amúgy azért nem volt olyan vészes vétel. (innentől Esmein-é is a válasz
) törött a sarka, így kontaktos lett a kijelző, hol működik, hol nem. a csávónak ezért meg kellett vennie a cégtől, vmi névlegese pénzért, és én meg megvettem tőle, rossz kijelzővel, otthon letörtem belőle még egy kis darabot, és úgy néz ki emgcsináltam pár sztigszallag segítségével. Szóval PI 150mhz, 2 és fél óra akksi üzemidő, 2.1db, külső floppy és modem >> 10e. Szóval azért nem volt vészes, szerintem megérte.
Yaye; hát jah, elképzelhető
fenébe, akkor csak meg kell keresnem a resetet.
Aktív témák
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 4
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- MSI Thin 15 gamer laptop, Core i5, RTX 4050, 3 év Garancia + 5 év Biztosítás!
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
fenébe, akkor csak meg kell keresnem a resetet.