- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDMI topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
Sziasztok.
Ma megint elővettem a gépet. Alapjárat megint fasorba se volt ugyan olyan volt mint a 2 hetes videón amit feltöltöttem. Szétszedtem szépen kitisztítottam megint a semmit beinditottam szép alapjárat volt szépen finomhangoltam közbe bementem a cuccomért a próbakörre. Indulok megyek vagy 200 métert leállt. Megint eltünt, vagy nem tudom mi volt de benzin meg szikra meg akksi is jó volt. Gyertyát meg nézem tiszta fekete szinte olajos. Megtisztitom visszacsavarom és hoppá kép1 kép2 megszakadt a menet szerintem. Lehet javitani vagy cserés ? És ha cserés mennyi egy hengerfej ? Amúgy így néz ki a dugattyúja kép3 kép4
kép5
szakértő szemmel nézzétek meg milyen.A végén meg nem tudtam pontosan hogy volt ez össze szerelve kérhetnék egy robbantott ábrát ?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged