Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
nah, hát próbálok törekedni a legjobbra, mondom próbálok.
szóval hm, ezt csak azért mutattam, mert a célja az volt, hogy demonstrálja: működik az insert az extrán, jah és azok a dátumátalakítások?
nos, nem a leg egyszerűbb, de már nem is tudom miért az volt a legegyszerűbb - de bevallom ezekkel a '' '-kel még nem vagyok tisztában - és köszi a date() tippet, én erről miértnem tudtam 
Van aki stabil alapokra épít, lassan szép házat, én gyorsan összedobom fogpiszkálóból, s ha kész, elkezdem átépíteni masszívra...tudom nem így kel, dehát... -
törölt tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
aham, már megtaláltam amit kerestem a hu2.php.net-en a ....seek függvény az én függvényem.......huh, talán nem tömböt kellett volna írnom, hanem táblát a fene

-
törölt tag
...tudnátok ajánlani valamit??
Naszóval van egy tömböm sorokkal, meg oszlopokkal, amiből egy feltétel szerint kiválasztok sorokat - nekem egy olyan függvény kéne, ami az eredményhalmaz egy meghatározott sorát adja vissza.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- VR topik
- PH! Darts
- Crypto Trade
- Ingatlanos topic!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nos, nem a leg egyszerűbb, de már nem is tudom miért az volt a legegyszerűbb - de bevallom ezekkel a '' '-kel még nem vagyok tisztában - és köszi a date() tippet, én erről miértnem tudtam