- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Nagyon egyszerű kérdésem lenne, de sehol nem találok rá választ: hogyan lehet egy egyszerű text mezőt hossza alapján szűrni? (tehát azokat a sorokat szeretném látni az adattáblából, ahol a mező hossza pl. 20 karakternél hosszabb)
köszi
-
Biaggio
őstag
Problémám a következő: (e107 cms alatt) vélhetően véletlenül, de uninstallálva lett a Fórum, mint plugin. Egy biztonsági mentés helyrehozta az adatbázist, a fájlokat frissítettem a legújabbra, de még mindig fennáll egy komoly hiba: szinte minden oldalon csak az topiknyitó hozzászólás látszik, kivéve a .last esetében, illetve ha a Válasz gombra kattintok.
A forum (fő kategóriák) és forum_t (hozzászólások) táblák elméletileg rendben vannak, teljesen feladtam....Lehet, hogy speciális a kérdés, de már szinte mindent próbáltam. Kérlek segítsetek, bármilyen ötletetek van
-
Biaggio
őstag
A problémám a következő: a mysql táblában sok helyen szerepel aposztróf karakter, pl. O'Brian. Sok adatról lenne szó és sajnos a lekérdezés hibásan fut le, nem jelenik meg az adat, ha aposztróf van benne. Hogyan lehet kiszedni az összes aposztrófot? (azon kívül, hogy egyesével átfésülöm)
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest