Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Nagyon egyszerű kérdésem lenne, de sehol nem találok rá választ: hogyan lehet egy egyszerű text mezőt hossza alapján szűrni? (tehát azokat a sorokat szeretném látni az adattáblából, ahol a mező hossza pl. 20 karakternél hosszabb)
köszi
-
Biaggio
őstag
Problémám a következő: (e107 cms alatt) vélhetően véletlenül, de uninstallálva lett a Fórum, mint plugin. Egy biztonsági mentés helyrehozta az adatbázist, a fájlokat frissítettem a legújabbra, de még mindig fennáll egy komoly hiba: szinte minden oldalon csak az topiknyitó hozzászólás látszik, kivéve a .last esetében, illetve ha a Válasz gombra kattintok.
A forum (fő kategóriák) és forum_t (hozzászólások) táblák elméletileg rendben vannak, teljesen feladtam....Lehet, hogy speciális a kérdés, de már szinte mindent próbáltam. Kérlek segítsetek, bármilyen ötletetek van
-
Biaggio
őstag
A problémám a következő: a mysql táblában sok helyen szerepel aposztróf karakter, pl. O'Brian. Sok adatról lenne szó és sajnos a lekérdezés hibásan fut le, nem jelenik meg az adat, ha aposztróf van benne. Hogyan lehet kiszedni az összes aposztrófot? (azon kívül, hogy egyesével átfésülöm)
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged