- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- VR topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Fauno
tag
Szeretnék egy keresőt használni a weboldalamon, ehhez szeretnék kérni némi segítséget?
Van egy főoldalam, amire szeretnék egy keresőt. A fő oldalon van egy menü és egy keret, amibe több mellék oldal oldalt is szeretnék egyenként megjeleníteni, attól függően, hogy melyik menü pontot nyomom mag. Azt szeretném, ha beírók a keresőbe egy kifejezést, akkor az az oldal jelenjen meg a keretbe ahol a kifejezés van. Ehhez mindenképpen MySQL kell?
köszönöm
Fauno -
Fauno
tag
Sziasztok!
Mysqlt tanulok "A tanuljuk meg a Mysql használatát 24 óra alatt" című könyvből
a 4 lecke 48 oldalán kicsit elakadtam. .Dos parancssorba a következő szöveget gépeltem be:
mysqladmin create test_DB
erre a következő hiba üzentet kaptam:
mysqladmin: conect to server at "localhost' failed error: 'Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: No)'
Mi lehet a gond?
Mi az a ODBC kapcsolat, és mi kell hozzá, hogyan kell beállítani?üdv.
fauno
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged