Aktív témák
-
meone
tag
válasz
Mr-Pamacs #1294 üzenetére
Sziasztok teszteltem mind a két féle SQL-es paracsot és mind a 2-re hibát dobott ki.
Az elsőnél a hiba a következő:
UPDATE `nevelde` SET 'kaja' = 'kaja' +10;
Az SQL ben a következő hiba üzenetet kapom: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''kaja'='kaja'+10' at line 1
A 2.-at is kipróbáltam hátha azzal sikerülni fog de azzal se ment.
2. :UPDATE `nevelde` SET( 'kaja' ) VALUES ('kaja' = 'kaja' +10) ;
Hiba üzenet a következő:#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '('kaja') VALUES ('kaja'='kaja'+10)' at line 1
Amúgy azért nincsen bennük WHERE feltétel mert minden egyes rekordra teljesülnie kell a parancsnak kivétel nélkül.
Bocsi hogy enyit értetlenkedek -
DeltaPower
addikt
válasz
Mr-Pamacs #1292 üzenetére
a második nem jó mert az az INSERT szintaxisa. szerintem az egyes mezők idézőjelezése sem kell, bár ízlés dolga.
amúgy pont erre találták ki a triggereket, sajnos csak mysql 5-től kezdve használhatók, a korábbi verziókban nincs implementálva. bővebb infó triggerekről itt: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest