Aktív témák
-
Briganti
tag
válasz
Jester01 #931 üzenetére
nemtudom jo fele keresgeleke, az illeszkedo sorokkal gondolom arra gondoltal hogy a quote_dict. onaryba legyen olyan szo hogy ''Dictionary'', es igytovabb ... biztos hogy mindegyik tablaba van egy megfelelo sor, mert direkt onnan masoltam ki az ertekeket ...
tehat akkor valahogy ugy kene csinaljam hogy:
(1)SELECT * FROM quote_author, quote_dictionary, quote_dictionary_quotation, quote_quotation
(2)WHERE quote_quotation.quotation LIKE 'stood'
(3)AND quotes_quotation.attribution LIKE 'advertisement'
(4)AND quote_quotation.author_id = quote_author.author_id
(5)AND quote_author.author_name LIKE 'Otto'
(6)AND quote_quotation.quotation_id = quote_quotation_dictionary.quotation_id
(7)AND quote_quotation_dictionary.dictionary_id = quote_dictionary.dictionary_id
(8)AND quote_dictionary.dictionary_name LIKE 'Dictionary'
na bele gabalyodtam a sok tablazatba, s eszembe jutott egy kerdes amin eddig meg soha nem gondolkoztam ... szamite a sorrend az AND-knel? tehat vegyuk a 6-dik sort, ott 2 tablazaton kell vegig mennyek ... tehat megnezi hogy a quotation_id -nek meik dictionar_id felel meg, es ezt a sort kene ellenorizze tovabb abba a tablazatba amelyikbe elvannak tarolva a dictionary nevek ...
na ez egy kicsit bonyolult lett, de legalabb annyit hogy jo fele indultame el, vagy haggyam az egesszet es elolrol mindent :)
Aktív témák
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest