Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Ha már az adatbázislopás szóba került... Milyen elvek betartásával lehet egy kevésbé feltörhető PHP+MySQL alapú webes alkalmazást írni?
Még kora ősszel írtam egy fórumot (az első nagyobb projectem), aztán nemsokára kaptam egy emailt, hogy igen könnyen feltörhető és vigyázzak! Ez kicsit rámhozta a frászt... -
alitak
senior tag
mysql_fetch_array eddig is terítéken volt már nálam, tudom, hogy asszociatív tömböt ad vissza. Viszont így utólag nézve a $sor === '''' -nek tényleg nincs túl sok értelme

Az lenne a cél, hogy miután vki megad egy olyan user nevet, ami nincs regisztrálva még, akkor header-rel visszadobja őt a login ablakba. Viszont az előbb írt kóddal ez nem megy. A 'felh' nevű táblában csak alitak nevű user van, és ha azt írom usernak, hogy 'a', akkor is tovább enged.
Viszont ha van ilyen sor:
if (!$sor = mysql_fetch_array($adatb)) ...;
akkor a ... helyén levő parancsok lefutnak, ha nem létező user nevet adott meg vki, nem?
A fórum, amin dolgozok nagyon kezdőcipőben van még, és mostanság túl sok időm nincs is, idén érettségiznem kéne. Lesz kódolás is, meg minden finomság, de PHP-ban is még aránylag új vagyok.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Arc Raiders
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi