Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #1917 üzenetére
Eszerint MyISAM storage engine-nél ne is próbálkozzak ilyesmivel, ugye?
Elképzelhető, hogy működik MyISAM-al is, nézd meg a doksit. Egy korábbi munkahelyemen készítettünk olyan adatbázis réteget, ami tudta a tranzakciók kezelését függetlenül attól, hogy az adott myslq táblák milyen storage engine-el voltak létrehozva.Csak úgy értettem, nem állhat-e elő mégis az az eset, aminek minimális az esélye, hogy két kérés esetén épp ugyanakkor próbálnak írni az adatbázisba, ezért a lock-olási folyamat megkergül
Nincs, ezt a problémát minden adatbázis kezelő rendszerben megoldották már szerintem, különben nem lenne üzembiztos a használatuk.Ilyenkor van egy bizonyos timeout idő, amíg vár a sorára, majd amikor már nincs lock-olva a tábla, végrehajtja a feladatot, igaz?
Igen, de ezt az adatbázis szerver intézi, szóval nem kell vele foglalkozni.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Philips LCD és LED TV-k
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Witcher topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest