Hirdetés
Aktív témák
-
Briganti
tag
tehat:
van egy tablazatom 1000 recordal, en abbol kivalasztok 20 olyan elemet amelyiknek mondjuk a 'name' mezoje tartalmazza azt a szot hogy ''akarmi'', es en azt kilistazom de egyszerre csak 5-t, es ha raklikkelek akaemlyik elemre akkor nekem ugy kene kilistazza hogy a kivalasztott elem legyen a listaba az elso, es utanna a kovetkezo a 4 ...
ez az egesz mukodik ugy hogy ha az egesz listaval dolgozom, akkor csak simann beirtam hogy <a href= ...php?first_id=($id-1)>Elem</a> es ellenozrom hogy isset($_GET['first_id']) akkor SELECT ... LIMIT $first_id , 5 , ez igy mukodik mert az id autoincrement, es az szerint tudom az elem elhelyezkedeset a listaba, de ha mar megvaltozik a sorrend akor felborul az egesz, mert mondjuk nekem abba a 20-ba beleesnek 60-80 id-ju elemek es kivalasztom az elsot akkor nekem a 20-bol kiaakarja irni az 59-dik elemet ... ezert kellene nekem olyasmi hogy egyszer megnezzem hogy hogy a 60-s ideju elem hanyadik az altalam kivalasztott listaba es igy meghatarozni a LIMIT-t. lehet hogy megse olyan konnyu kerdes, de sajna az angoltudasom eleg gyatra ehez hogy a google a baratom legyen :)
nemtudom most mennyire ertheto hogy mit akarokm de remelm egy kicsivel megiscsak tisztabb :)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi