Aktív témák
-
rt06
veterán
Hi!
amit a hibauzeneten latsz, azokrol meggyozodtel, hogy minden mukodik?
tehat:
- fut a szerver, es hallgatozik a 192.168.1.5-os cimen, nem csak localhost-on (ezt a netstat-tal tudod megnezni)?
- 3306-os poert nyitva van tuzfalban (es router-ben)?
- van a root felhasznalonak az adott jelszoval, az adott helyrol joga kapcsolodni (megeshet, hogy localhost-rol csatlakozhat, mashonnan nem, vagy csak mas jelszoval)?illetve jo esely van ra, hogy ezt a topic-ot zarjak, inkabb a mysql-es topic-ban kerdezoskodj tovabb, ha ezek utan is problemad lenne
Udv: VladimirR
-
thomasxxx
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most telepítettem egy MySQL Server 5.5-t, Windows XP rendszerre. Raktam fel hozzá MySQL Workbench 5.2 CE-t, teljesen jól működik
csináltam benn táblát töltöttem bele adatokat stb....
A gond akkor keletkezik amikor nem "localhost" ról szeretném elérni hanem mondjuk az 192.168.1.5 -ös ip-jéről, és az ehhez tartozó 3306-os portjáról.
Ez nem hogy kívülről, de még magáról a saját gépről, a saját ip-jével a MySQL Workbench sem tud felcsatlakozni.
Valami ötlet?
http://itcafe.hu/dl/upc/2011-01/10/308564_k5kknsqp2kzvtzlu_hiba.png
Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest