Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
lazlo007 #4400 üzenetére
Én felraktam, a legújabb változata már nem Nexus szagú, hanem olyan Samsungos, quadrantban több pontot produkál, de mivel Gadmei 1128ra raktam nem egy gepárd játék terén (nem egyértelmű melyik gadmeire szánták mert 1028at emlegetnek, van ugye 1026 meg 1128 ha jól emlékszem), viszont ami a fontos hogy a launcher az tényleg smooth. A felbontáson mintha lejjebb vettek volna, bár ezt csak azért mondom mert nagyobb a status bar a képernyő alján. Még nem sok időm volt rá de a launcher (Nova) nem akar átállni tablet módra így olyan mobilos az egész, a legújabb Novát nem rakja fel, a build propon kell variálni mert a play store elég "szegényes": se GTA, se Most Wanted, se Asphalt. De ez ami nekem fenn van a legújabb verzió (Samsung style (TAB 10.1?)), a Nexus stílusú az valószínűleg play store barátabb. Nem igazi JB ez sem, csak ICS. Utólag kellett rootolni a 1. hszben lévő módszerrel, csak mielőtt kérdeznétek antutu ~8400 quadrant ~3900, ha valaki a placebó hatást vagy szintetikus tesztek nem megbízhatóságát megint szóba hozza több életjelet nem adok, amúgy majd megírom mire jutottam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Léghűtés topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged