Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Valami megváltozott, de nekem már nagyon elegem van tőle!
Ezzel sem fog menni. Megírom a openrecoveryscript-et (amit az ott lévő másik file-ból, PC-n, T.commander F4 (text editorral) majd bemásolom a /cache/recovery/ -be, újraidítom, semmi (csak a nemműködő twrp menü jön), vissza bekapcsolom és eltünt a script!
Újra felmásolom, mondom belenézek a tab text editorral, hát üres, mondom nincs mese akkor bepötyögtetem ezzel, első sor után rámentek, megnézem megint üres, kész felidegesített.Bohóckodtam a twrp menager apk-val az is zsákuca, kiírja hogy nincs támogatása ennek a modellnek, de itt legalább működik a menü (futtó tabnál).
Rom menager sem boldogul, szintúgy a rom installer
Inkább mondja már meg valaki ezt az "ulmage_recovery"-t mivel lehet szerkeszteni, ennyi idő alatt amit már erre elcsesztem már megjavítottam volna :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- SQL kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest