Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ez van , postai uton es korrektsegben kozelebb van kina mj t miskolc vagy pest
, egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget
egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget
egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet.