Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kicsit szégyelltem magam, mert annak idején én írtam erről a ratyiról az első tesztet. Sokan azon írásom miatt vásárolták meg és futottak bele az általad is tapasztalt problémába. Azóta már megnyugodtam, mert figyelmeztettem mindenkit és volt akinek segítettem is szabadulni tőle. Aki ennek ellenére ezt a rakás roncshalmazt választja (vagy a hozzá hasonló lengyel piaci szarokat), azt már nem tudom sajnálni, mert a vásárlás előtt már mindennel tisztában volt a tényekkel. Kockáztatott és nem hatost dobott. Persze, ha normális használatból eredő probléma van vele, akkor szívesen segítek ha tudok.
A Nexus 7 remek választás, nálam is képben volt, csak kicsinek találtam a kijelzőjét. Jól döntöttél, hogy felhagysz a szenvedéssel. Döbbenetes lesz majd a különbség a két minőség között, meglátod! Majd remélem beszámolsz az élményeidről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- EAFC 26
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest