Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kicsit szégyelltem magam, mert annak idején én írtam erről a ratyiról az első tesztet. Sokan azon írásom miatt vásárolták meg és futottak bele az általad is tapasztalt problémába. Azóta már megnyugodtam, mert figyelmeztettem mindenkit és volt akinek segítettem is szabadulni tőle. Aki ennek ellenére ezt a rakás roncshalmazt választja (vagy a hozzá hasonló lengyel piaci szarokat), azt már nem tudom sajnálni, mert a vásárlás előtt már mindennel tisztában volt a tényekkel. Kockáztatott és nem hatost dobott. Persze, ha normális használatból eredő probléma van vele, akkor szívesen segítek ha tudok.
A Nexus 7 remek választás, nálam is képben volt, csak kicsinek találtam a kijelzőjét. Jól döntöttél, hogy felhagysz a szenvedéssel. Döbbenetes lesz majd a különbség a két minőség között, meglátod! Majd remélem beszámolsz az élményeidről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest