Új hozzászólás Aktív témák
-
pimespo
csendes tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Én egy hete küldettem be a szervizbe hasonló tünetekkel. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Egyébként nekem is az említett foltosodással kezdődött az egész, ami korábban egyáltalán nem jelentkezett.
Utána jött az akksikijelzés megbolondulása. Mire beadtam javításra, 22 percet bírt.
Mielőtt ez nem jelentkezett, örültem is neki, hogy nem érzékeny nyomkodásra a hátulja, mint némely konkurencia masinája. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Természetesen simán hülyének néznek (sajnos). Nekem megpróbálták bemagyarázni hogy a 808dcc az egyik legjobb termékük, és nagyon ritkán van gond vele. Akkor milyen lehet a többi??? Az alvó magra nekem ilyet szolt be az ürge hogy az biztosan egy külső alkalmazás miatt kerül végtelen alvó módba, és ilyen reklamációval, én vagyok az első!!!!!
Fontoljam meg mit telepítek a táblagépre, mert sok program, ami nem kompatibilis vele, akár ilyen jelenséget okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest