Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
válasz
ripjaw88
üzenetére
A billentyűzár amikor bekapcsol az egyik magot offline módba kapcsolja, a másik mag frekije dinamikusan csökken akár 96 Mhz-re is.Gyakorlatilag mélyalvásba kerül a proci.Sajnos a reset hozza vissza a gépet.Legalábbis én ezt vettem észre az enyémnél.Nállam is teljesen mindegy melyik rom van fenn,mindegyik ezt produkálja.
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88
üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest