- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
Végül is sikerült valakinek felrakni a szóbanforgó JB-t? Csak érdekességként: felraktam a Dave's Edition Sirius Dual romot, egy hete használom, nem találtam hibát benne.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3923 üzenetére
Vagy a Splashtop-ot?
-
pimi50
aktív tag
válasz
szabygbarca #3869 üzenetére
Milyen torrent klienst használsz? Próbálj ki többfélét, valamelyik csak jó lesz.
-
pimi50
aktív tag
Az új 808dcc új ROM-ja 4.1-es, vagy a 4.0.4 "legújabb" verziója?
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3821 üzenetére
Na pont ettől tartottam.
-
pimi50
aktív tag
Egyébként mi a véleményetek a powerbankokról? Nem segíthet végső esetben?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3712 üzenetére
Azért a lepényhal meg utoljára.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3707 üzenetére
Köszi, most már értem. Itt hiányzik egy layer, a szoftver közvetlenül éri el a hw elemeket.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3700 üzenetére
Most csak okoskodom, de hogy lehet az a mai műszaki szinvonalon, hogy egy számítógépet működésképtelenné lehet tenni szofveres úton? Ha egy op-rendszerrel nem működik, kicsrélem egy másikkal. Ennek így kellene lenni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3700 üzenetére
A HDS már gyanús volt.
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
kőbaltás #3526 üzenetére
Nagy fába vágtad a fejszédet. Ne rettentsen el, hogy az amit olvastál, vagy olvasni fogsz, az nem dogozható fel könnyen. Azt tudnod kell, hogy akik ezeket az okosságokat írták, írják, éveket, évtizedeket töltöttek a témával, akár hivatás, akár hobbi okán. Tekints úgy a gépedre, mint egy szerszámra. Nem kell tudnod, hogy mi a működés elmélete, csak hogy mi a funkciója. Ilyen kérdés kapcsán a TV jut az eszembe. Már éppen elég nagy kihívás kezelni, és hol van ettől még az a televízózás elve. Szóval először használd, ha valamit elrontasz, nagy valószínűséggel kijavítható.
-
pimi50
aktív tag
Próbált már valaki BT-s vagy wireless bilentyűzetet?
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3344 üzenetére
Örülnék, ha javasolnál monitorozó progit, ha időd engedi.
-
pimi50
aktív tag
Tok + bill. Ezt találtam [link]
-
pimi50
aktív tag
Szedte már szét valaki? Az akku fizikai méreteire lennék kíváncsi.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3244 üzenetére
Na meg lehet szerencséje és peche is az embernek, megkockéztatom hogy ez márkától független.
Láttam már vadiúj BMW-nek kiesni a váltóját. -
pimi50
aktív tag
válasz
waterphone #3219 üzenetére
Mindíg fogunk jobb -és drágább- darabot találni. Nekem pl. egy laptoppal szemben volt alternatíva, tudomásul véve a korlátait és hátrányait. 40 rugóért nem lehet (új) laptopot kapni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3156 üzenetére
Teljesen egyetértek. Sajnos a márkás-megbízható eszközök ára igen magas, a legtöbbünknek elérhetetlen.
Van olyan kínai termék - brand -, ami elfogadható minőség? Jó lenne egy olyan topic, ami ilyen infókat oszt meg. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3154 üzenetére
Ezek szerint bármi ilyesmit vesz az ember, ez elkerülhetetlen? Ez nagy csalódás az elektronika "csodáit" illetően. Ha ez beszarik, addíg nem veszek semmi hasonlót, amíg legalább 2-3 évet (elavulás) nem garantálnak az egész vacakra.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3069 üzenetére
Ha nincs alváskor bekapcsolva, nincs forgalom. Sztem nem a megfelelő opcióhoz írták a megjegyzést.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Pindur Höri #2982 üzenetére
Erről jut az eszembe:
- Milyen a nejed az ágyban?
- Van, aki dicséri.Szóval, kockázat nélkül nincs rizikó.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2967 üzenetére
Ja, ezeket nem tudtam, így már érthető, ha nem is vígasztaló.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2957 üzenetére
Ez a JB rom dolog azért is érdekes, mert a többi MyAudios tabnak már fent van a jb-s frissítése, és állítólag az új 808-asokat is jb-vel árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest