- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A processzor sebességével több ilyen gyártó is variál. Itt arról van szó, hogy azt írják akár. Ha valaki ismeri a magyar nyelvet, akkor tudja, hogy ez mit jelent. Jogilag tiszta az ügy. A processzor valóban képes a megadott sebességre, azonban ezt visszafogják a túlmelegedés miatt. Miért? A túlmelegedés idő előtti elöregedést is okozhat, de itt az érzésről is szó van. Senki nem szereti, ha a holmi szinte süti a tenyerét. Csupán erről lenne szó, át is vernek meg nem is.
-
Fritz Teufel
addikt
Pedig a srácok nagyon igyekeztek, tele van hibajavítással ez az új ROM.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2197 üzenetére
A batterystat moddingját amolyan hókusz-pókusznak tartom, nem nagyon van alapja a dolognak. Persze, egy próbát megér.
Ha továbbra sem lesz változás, akkor, nos... én már letettem a voksomat... Esetleg privátban mesélek, nem szeretnék nyilvánosan beszélni róla. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
greenmelon94 #2191 üzenetére
Nem lehet telepíteni, nem futtatható állomány. Root szükséges a mutatványhoz! A /system mappában találhatod. Itt kell felülírni az eredetit a moddoltal. Tessék előtte menteni az eredetit!
... erről lekéstem
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
greenmelon94 #2189 üzenetére
Parancsolj kérlek: [link] Köszönet a közzétételért this is life barátunknak!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
s22b900 #2175 üzenetére
A külső SD kártyát vedd ki. Azért láthatod a nyitott hasú robotot, mert futtatna, de nincs mit. Azért futtatna, mert érzékeli a behelyezett SD kártyát. Ha a kártyát kiveszed, akkor nem fogja érzékelni és indítja a Recovery-t. Ha a recovery ekkor sem indul, akkor gáz van. Az egy kissé bonyolultabb dolog lesz, de nem megoldhatatlan. Ha nem indulna, jelezz és megbeszéljük a dolgot egy másik fórumon.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Agent Orange #2171 üzenetére
Az a baj, hogy a 4.1 vagy 4.2-es ROM-tól szintén nem lehet többet várni. Akinél valami probléma van ROM-tól függetlenül, élnék a gyanúperrel, hogy ott valami hardver jellegű probléma is lehet.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Agent Orange #2169 üzenetére
Igen, a kettő egy és ugyan az.
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt úgy kell elképzelni, mintha új Windows Vistát telepítenél a számítógépedre. Asszem ezzel megadtam a választ és jól szemléltettem a mutatvány lényegét is.
(Hátha mégsem: minden adatot menteni kell, mert elvesznek)
Ha esetleg szívesen tanulnál az Androidról: Android Hungary
Sokaknak több évi munkája van benne, olvasgassátok és ha gondoljátok, akár ki is egészíthetitek.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Ven egy ROM topik az idei Gadmei tabletekhez. Itt elérhető az összes ROM időrendi sorrendben: [E8] A legjobb szépségápolási Tablet PC Firmware Download összegzés
Benne hagytam a Google fordító eredményét, mert külön élvezet így olvasni
Ez pedig a Gadmei Tablet PC topikja.Regisztrálva vagyok erre a fórumra, ha valaki beírna valamit szóljon és felteszem a nevem alatt. Persze csak a kultúrált üzeneteket
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
eckmester #2133 üzenetére
Egyenlőre semmiképpen ne nyúljatok bele! Elég széles a javítások listája, talán működik moddolás nélkül is. Tesztelgessétek, nyúzzátok és meglátjuk. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a magokat hogyan kezeli és a Wi-fi-re alvó módban. Volt itt pár ember, akinek hozzám hasonló módon mindenféle beállítás és javítás ellenére eldobta a kapcsolatot. Jó volna, ha ők is kipróbálnák és elmesélnék a tapasztalataikat.
Ha még is volna még hiba, hogyan jeleznénk a gyártó felé, ha módosítunk? Ő meg mit javítana, ha nem azt használjuk, amit kiadott? -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2129 üzenetére
Én meg a segítségedet köszönöm szépen, így már nem kell töltögetnem. Bár, ha gondolod még feldobhatom és nem terheljük tovább feleslegesen a Dropboxodat. A ROM-ot meg ne nekem köszönjétek, hanem a Gdamei-nek. Egyébként ezt a ROM-ot gondolom kiegészíti a saját holmijaival a MyAudio, aztán kidobják mint jó hírt. Picit elkéstek, résen voltam
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #2123 üzenetére
Szia!
Csak este 18:00 magasságában. Van egy gyors letöltő oldal, majd oda feldobom.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #2117 üzenetére
Ez egy 4.0.4-es ROM, megnéztem a build.prop-ot.
-
Fritz Teufel
addikt
ÚJ ROM - ÚJ ROM
Sziasztok!
Örülök, hogy megcáfoltak. Remélem tényleg alaposak voltak és azzal is odafricskáznak nekem. Innen ( E8-HD 1.5G主频_60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128) tölthető a 11.28-as ROM. A fehér gomb a letöltés. Kíváncsi vagyok, hogy mit javít... Sajnos nem tudom kipróbálni, a saját készülékemet visszaküldtem. Egyébként kínai idő szerint ma reggel 9:16-kor tették közre ezt a ROM-ot.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
pikkasz007 #2115 üzenetére
Nevezzük inkább MyAudio Smart Box-nak, hiszen mégiscsak felokosítja a tévédet
Attól tartok, hogy a kijelző cseréje és annak ára egy másik készülék lesz
-
Fritz Teufel
addikt
Szerintem a Google a legjobb barátod. Beírod a keresőbe, hoogy aszongyahogy: "MyAudio 708DCC" ár. Aztán a találatokat felhívod telefonon és érdeklődsz. Egyébként már valószínűleg sehol nincs készleten, de vannak alternatívák... esetleg megkérdezhető közvetlenül a MyAudio is. Íme a honlapjuk: http://myaudioworld.com/
-
Fritz Teufel
addikt
Nézelődtem a kínai honlapon és ott valami négymagos utód munkálatairól elmélkednek egyes mindentudók. Többen háborognak a 4.1-es szoftver hiánya miatt (állítólag az megváltás lenne minden problémára), de az adminok nagyon hallgatnak. Valószínűsítik, hogy az utód munkálatai terhelik le őket. Nem ez az, amit vártak sokan...
Ha jobban megnézzük a ROM-ok kiadási dátumát, akkor a Gadmei kb. maximum 6 hónapig támogatja a modelljeit és ad ki újabb generációt. Természetesen a friss modell mindig fontosabb mint a régi.A MyAudio ugye szeptemberre igérte a 4.1-et. Természetesen azt mondták, amit a kínaiak ígértek nekik. Illetve ígértek a vásárló közönségnek a honlapjukon:
Posted on 2012/09/17 08:49:34 | megjelenítése szerzőtől
"Kell majd frissíteni a 4.1, frissítve E8HD?"
android 4,1 belső vizsgálat, teszt OK közzéteszi, kérjük, legyen türelemmel.
Posted on 2012/09/17 08:57:24 | megjelenítése szerzőtől
"A 1.2G hogy nem frissül"
Problémák, hogy javítani kell a 1.2G és 1.5G, a szoftvert újra kell üzembe, 1.2G társaság kérjük, legyen türelemmel.
Immáron több mint három hónapja dolgoznak a szoftver fejlesztésén majd javításán. Brutál jónak kell majd lennie az új kiadásnak, hiszen a látszat szerint igen alapos munkát végeznek a srácok.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MrPetya19 #2099 üzenetére
Az eredeti MyAudio ROM-ban a HDMI kimenetre kötéskor a tableten elment a kép és egy benga touchpad funkcionált tovább. Már nem volt rossz dolog ez sem, de azért nem volt az igazi. Az újabb ROM-okban nem butították le a dolgot, meghagyták a dual megjelenítő lehetőséget, vagyis a tableten és a HDMI kábel másik végén is ugyan azt látni egyazon időben.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2097 üzenetére
A 10.26-os Gademi tudja a dual megjelenítést.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
5zilárd #2094 üzenetére
Mindig menteni kell a dolgaidat és én nem is hagynék rajta semmi adatot. Amikor visszaadtam a készülékeimet, teljes visszaállítást csináltam.
Tehát wipe cash, wipe media és az internal SD törlése, majd rendszer visszaállítás gyári állapotra. Ez a teljes és tiszta visszaállítás, így nem marad fent semmi adat az előzőekből.
-
Fritz Teufel
addikt
Ha ROM függetlenül megszakad a wifi kapcsolat, akkor nálad is hardver probléma lehet. Mehet vissza a boltba és érvényesíthető a garancia. Már ha ez zavar téged...
Nálam ez már a második készülékcsere lett volna hibás kijelző, valamint a második esetben, a wifi állandó megszakadása miatt (függetlenül bárminemű szoftveres beavatkozástól - ROM csere, build prop modding, wifi keep alive szoftverek). Nem kértem több készüléket ettől a cégtől, így az üzlet tanácsára pénz visszafizetés lesz, majd a későbbiekben egy kompromisszummentes megoldás.
Ui.: Remélem a beállításokban bejelölted a wifi folyamatos életben tartását! Beállítások->Wi-Fi->Speciális->Wi-Fi bekapcsolva tartása (Mindig)
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Permet Elek #1970 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a MyAudio is levette a kínálatából a készüléket. Már nem elérhető a MyStore-ban.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1958 üzenetére
Még a MyAudiótól kaptam tesztelésre pár kiválasztott tulajjal egyetemben, lassan több mint két hónapja. Meg lehet próbálni ennek a build prop-ját, nekem már nem volt hozzá türelmem. Nagyon nagy változásokra ne számíts, de egy próbát megér, hátha tévedek.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
siki007 #1960 üzenetére
Mindenképpen 3.5mm-es Jack dugó végződésű fülest válassz hozzá. Ha zavar, ha a füledben van valami, esetleg nagyobb az átlagnál, akkor válassz fejhallgató, ápol és eltakar. Ha ez nem probléma, akkor szóba jöhetnek az úgynevezett agyba dugós fülhallgatók is. A pénztárcád vastagságának megfelelően választhatsz hozzá gagyi kínait, de ha vájt fülű vagy, akkor a Sennheiser vagy a Beats füleseket ajánlom. Remélem sikerült alaposan körbejárnom a problémádat.
Jah, a BT is játszik, igaza van az előttem szólónak. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #1949 üzenetére
Ezt már nem tudom megállni.. Íme a MyAudio Tablet Series8 808DCC Android 4.1-es alfa verziója: [link] Nem megy még rajta szinte semmi, de kipróbálhatjátok előzetesben a jövőt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1945 üzenetére
Íígéretnek jól mutat. A Gadmei topikban nem látok ráutaló magatartást, meg egyébként sem hozna olyan rettentő változásokat. Maximum picit gyorsabbnak fog hatni a működése a készüléknek, ennyi. A wifi jelerősség dologból már kihoztuk a maximumot.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fairplays #1938 üzenetére
Feltelepítettem és elvégeztem a gyári alkalmazások frissítését. Tartotta a wifi-t alvó állapotban. Itt elkövettem egy bakit, mert megörültem és feltoltam a szokásos alkalmazásaimat. Után csináltam újraindítást és egy próbát. Ekkor elharaptam a nyelvemet, mert már szakította is meg a kapcsolatot, az alvó állapottal párhuzamosan. Ezt az akkumulátor tulajdonságaiban jól látni. Ma szépen megcsináltam minden wipe-ot, visszatettem az eredeti rendszert, szépen letörölgettem a kábelekkel egyetemben és visszacsomagoltam gyári állapotra. Holnap a hónom alá csapom és megyek vele vissza az Extreme Digital-ba. Akármi is lesz, az nem ez a márka lesz, az biztos. Harmadszorra nem lépek ugyan abba a ... .
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #1935 üzenetére
Ha nem is javított, eddig innen biztosan nem lehetett letölteni, mert módosított. Én tudom miről beszélek, mert telepítettem és kipróbáltam. Te is?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
waterphone #1912 üzenetére
A ConCorde is jó választás, de én most nem akarom a véletlenre bízni, márpedig ez a ConCorde-nál is jó eséllyel előfordul csak a hozzáállásuk rendkívül korrekt és tényleg próbálnak kompenzálni. Elérhetőek és válaszolnak időben. Igen. nekik is vannak kiegészítőik.
Már a nyáron láttam ezt a márkát, csak nem néztem elég alaposabban utána, ezáltal nem vettem észre, hogy van magyarországi szervizük. Ezért nem őket választottam. A Prestigio olyan cseh cég, mint nálunk a Wayteq és Navon. Kínaiakkal dolgoznak ők is, de a minőségre nagyon odafigyelnek. A Prestigio 10 éve működik és mint korábban írtam, 63 országban forgalmazzák a termékeiket. Az egyik orosz videón bekapcsolt állapotban forgatja a koma a készüléket és látható, hogy nem invertálódnak a színek a különböző szögekből, tehát nem az első generációs TFT panelek kerültek a készülékekbe, mint itt. Saját OTA frissítésük van, saját szoftverekkel stb, vagyis elég jó körítést adnak hozzá. Mint mondtam, egész Európában forgalmaznak, a neten spanyol, cseh, orosz, német és olasz teszteket is láttam. Ott nem hiszem, hogy MyAudio (kínai) minőséggel sokáig porondon lehetne lenni. Csak nézd meg például a tokok minőségét.
TFT vs IPS: mivel már elég érett vagyok és túl vagyok a fiatalkori eszetlen versengésen, így ez a dolog számomra nem játszik. A kijelző a mobil célokra megfelelő és mint látható jobb mint a jelenlegi készülékünké. Egyébként használom/nám filmnézésre, de az egy hdmi-televízó megoldással élvezhető igazán. Ez nem játékra való, mint ahogyan a laptop vagy az asztali pc sem. Persze meg lehet oldani, megfelelő és értelmetlen mennyiségű pénzmag ellenében. Annak a fiatal kölyöknek, akinek még nem kell dolgozni eme összegekért, tök mindegy. Játékra alapvetően a PSP, Xbox, Playstation és hasonló céleszközök valók. Ott nem kell évente százezrekért cserélni a vasat, a legújabb játékokhoz, öt év múltán is megy rajtuk a legújabb jóság. Szóval ami meggyőz ezzel kapcsolatban: nem egy országban versenyeznek, hanem európa szerte, ami már feltételez egy konstans minőséget, van magyarországi szervizközpont (Budapest, Miskolc), a körítés.
Ha sikerül hozzájutnom, akkor természetesen csinálok róla tesztet...
Nah, de térjünk vissza a jelen alanyunkhoz, a MyAudio Tablet 8 808DCC készülékre, hiszen ez a topik mégis csak erről a kis csodáról szól. -
Fritz Teufel
addikt
Tényleg betelt, ez lenne a harmadik csere. Olyant nem játszunk. Teljesen tisztában vagyok a váráslói jogaimmal és kész vagyok érvényesíteni. Remélem nem lesz rá szükség, hiszen nem a pénzt fogom visszakérni és még fizetnék is rá, mert az Ultra Duo drágább ugye 8E forinttal (1.5 helyett 1,6-os proci és a dual core helyet quad core GPU valamint a bőr tok helyett smart cover és ceruza).
Csak érdemes megnézni a videón a kábelek minőségét. Nem olyan egybe öntött mint a kíniaké. A kijelző felbontása nem érdekel, a tévén majd HD lesz. Egyébként mintha a betekintési szögek is jobbak lennének. Nah, az már fontos valóban. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Agent Orange #1908 üzenetére
Ez az eredeti MyAudio ROM módosított változata. Javítottak rajta ezt-azt, de ha működik neked rendesen, akkor nincs okod váltani rá.
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Én is alaposabban nézelődtem és cserét fogok kérni... másik márkára. A döntésem ez lett , pici ráfizetéssel. Már ezen roncs vásárlásakor is képbe került, de akkor ez még 60E fölött volt. Egészen minőséginek tűnik a videókon és 63 országban forgalmaznak. Utána néztem, cseh márka. Van itthoni szervizlehetőségük és magyar nyelvű honlapjuk. Ehhez a verzióhoz adják: "Smartcover" védőtok (nyitásra feléled, zárásra kikapcsol a gép), és érintőceruza ajándékba! A pcroija dual, a GPU procija quad core! A 4.1-es rom ezen már nem ígéret és a tok is meg van oldva.
Itt egy kicsomagoló videó és keress rá a honlapjukra. A videón a kisebb testvért láthatod, ahhoz nem a Smartcover jár, de mint látható, tokja annak is van. A Youtube-on van még róla több videó is. -
Fritz Teufel
addikt
Elkiabáltam... full wipe és törölgetés, aztán minden vissza a dobozába. Ehhez több kell mint kompromisszum készség.
-
Fritz Teufel
addikt
Nem akarom elkiabálni, de ez a régi-új ROM tartja a wifi kapcsolatot. Juhééééé, akkor marad! Remélem nem sírás lesz a vége...
-
Fritz Teufel
addikt
Elnézést, de én ezzel vitatkoznék. Egy másik fórumon már írtam, hogy mi a root. Röviden és tömören: Unix rendszeren: superuser vagy root, a Winfos: rendszergazdának hívja. Csak egy felhasználó és nem frissít semmit. Tehát root-olni annyit tesz, mint létrehozni a rendszergaza felhasználót, hogy azon keresztül hozzáférjek a gyökérhez és a user elől elzárt utasításkészlethez/rendszerfájlokhoz.
A root esetén települő SU a kibővített utasításkészletet tartalmazza a különleges felhasználó számára, amíg a Root Explorer a Windows Commandernek felel meg. -
Fritz Teufel
addikt
A MyAudio oldalán elérhető firmware a 09.26-os. Annyi, hogy a wifi állapota állítható, pedig úgy emlékszem a 09.26-os ROM-ban azt nem lehetett állítani. Márpedig jól emlékszem, mert a táblámat előkészítettem a visszavitelre (feltöltöttem 50%-ra - teljesen nem szabad, letörölgettem és mindent visszapakoltam a dobozba) és a 09.26-os ROM-ot tettem vissza. Előtte meg éppen ezt megnéztem. A HDMI a régi állíthatatlan megoldás, vagyis ha tévére kötöd, a tablet csak touchpad-ként funkcionál. Szóval nem érdem, hogy miért ezt linkelték be.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
royalka #1869 üzenetére
Valóban mindent töröl, kivéve: InternalSD, cash partition, dalvik cash. Ezt azt jelenti, hogy az alkalmazások beállításai megmaradnak, így nem lesz "tiszta" a telepítés és az alkalmazás telepítése után a probléma továbbra is fent fog állni. Az igazamat az is alátámasztja, hogy a Recovery ezekhez külön wipe-ot rendel.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
vertebrata #1866 üzenetére
A Recovery-ben mind a három wipe lehetőséget futtatni kell, azt jónapot.
-
Fritz Teufel
addikt
Nah, akkor ott tartunk, ahonnan kiindultunk. Amit ők Stock 4.0.4-nek írtak, az valójában 4.0.3. Minden dolgot a kínaiaktól vesznek át a spanyolok is, köztük a kínaiak által módosított 4.0.4-el is próbálkoztak. A JB meg szerintem hiú ábránd. Jönnek az új verziók, azzal foglalkoznak. Itt nincs még annyi terméktámogatás sem, mint a neves márkáknál. Jó példa az év elején kiadott MyAudio tabletek. Azokra lett kiadva mondjuk 4.0.4?
Azért a MyAudio védelmében azt el kell mondanom, hogy a neves cégek sok esetben még a 4.0.3-at sem adták ki. Ami meg hiba van, annak többségét nem fogja javítani egyik ROM sem, mint ahogyan eddig sem. A mi viszonteladónk is csak akkor fog ROM-ot kiadni, ha a Gadmei csinál rá. Folyamatosan nézem a Gadmei official fórumát, de sajnos már nem nagyon zajlik rajta az élet. Naponta 3-4 új hozzászólás az összes topikot együttvéve. Jelenleg így állnak a dolgok.... -
Fritz Teufel
addikt
Egy órán belül felteszem az új ROM-ot. Mivel nem használtam ezt a s**rt, így lemerült, elsőre töltenem kell. Root is van hozzá, de azt egyenlőre csak szigorúan haladó felhasználóknak ajánlom. Úgy néz ki, hogy Android SDK szükséges hozzá és parancssorból fog menni.
-
Fritz Teufel
addikt
Mint műszaki szakember, nem nagyon értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz. Az elektronikai alkatrészek bizonyos hőmérséklet tartományban működnek, a szélsőséges hőmérséklet tönkre teszi őket. Ezt nem lehet szoftveresen javítani. Egy próbát persze megér. Semmiképpen nem szabad elmondani, hogy mitől sérült az akkumulátor, mert ugrik a garancia. Az összes elektronikai cikk garanciájában ki van emelve, hogy többek között kerülendő a szélsőséges hőmérséklet tartomány (a kínai ratyira meg főként érvényes, hiszen annak is örülhetünk, hogy egyáltalán működik).
Az akkumulátor kalibrációjához mindenképpen szükséges a root, hiszen a rendszerfájlokhoz szeretnénk hozzáférni és törölni. A legegyszerűbb megoldás ennek az alkalmazásnak a használata. A haladók manuálisan is törölhetik: Íme az elérési útvonal: /data/system/batterystats.bin. Mint mondtam, root szükséges!
-
Fritz Teufel
addikt
Tablet Sleeve 7" és 10″
A 8"-os kiegészítők tovább váratnak magukra, pedig az ígéret már több hónapos...
A képen a 10"-os Neoprén tok látható (szürke és fekete) és készült a 7"-os készülékekre is (szürke és kék).
-
Fritz Teufel
addikt
Igazából teljesen mindegy, hogy mi a probléma oka. Nem az én dolgom megoldani és elvárom, hogy a wifi tartsa a kapcsolatot alvó üzemmódban is. Ha ez a probléma nem lenne, továbbra is fenntartom, elégedett lennék. Így sajnos nagyon nem vagyok az és ez ráadásul a második készülék mert az előzőt is cserélni kellett. Ezért is nem merek majd elhozni másikat, ha arra kerül a sor.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1716 üzenetére
Nehéz eset vagyok, nálam a 8" a belépő szint a tábáknál. Alatta az SGSII is megteszi, ha nagyon szükséges. Szívem szerint visszakérném az összeget és még fialtatnám pár hónapig. Aztán kompromisszum mentes megoldást választanék. Nagyon megingott a bizalmam a minőséget illetőleg. Főleg, ha hosszú távról beszélünk.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1711 üzenetére
Igazából beszéltem a MyAudio-ban ez egyik kapcsolatommal, és felajánlotta az új 916QI típust cserére, ráfizetéssel.
Mindezt úgy, hogy nem is náluk vettem a készüléket! Ezért írtam korábban, hogy a 808DCC már kifutó modell. Ez barátságosnak tűnik, de semmiképpen nem szántam többet tabletre és sajnos nem is engedhetem meg magamnak több mint két év munkanélküliség után. Ha meg meg is engedhetném magamnak, akkor is a 80E Huf fölötti magasság már a felső kategória és akkor egy Nexus 10 lenne a választottam, mindenféle kompromisszum nélkül (esetleg Asus Transformer). -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1696 üzenetére
Első sorban úgy indítok, hogy javítsák meg. Ha az nem megy, ugye pénzt kicsi a valószínűsége, hogy visszaadnak (bár a fogyasztóvédelem érdekes felvetés...) Arra gondoltam, hogy ebből fogok hozni helyette. Árban azonos, de talán minőségben előrelépés. Legalább is reménykedem benne, hogy a wifi valóban működni fog.
Íme a választottam: ConCorde Tab Play 16GbNo, és nekik valóban vannak kiegészítőik és nem csak ígéretek a kirakatban.
-
Fritz Teufel
addikt
http://www.geoquake.com/drivingsimulator/earth/
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy néz ki, hogy JB nem lesz. A kínaiak már az utód modellel vannak nagyon elfoglalva. Másik ok miatt is erre gyanakszom, de azt nem publikálnám...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1493 üzenetére
Remek meglátás, egyetértek!
-
Fritz Teufel
addikt
A merülés-probléma megoldása: kapcsold ki a mobiladatok funkciót. Jelentős javulást lehet vele elérni.
Beállítások->Adathasználat->Mobiladatok ki/beA alvó állapotban történő lefagyást csak a MyAudós első ROM-mal tapasztaltam. Volt szó arról is, hogy a képernyő furcsán fényes lesz, ha újra aktiváljuk a kijelzőt majd picivel később elmúlik. Nos, a Gadmei ROM-okkal ez még nem fordult elő. A meglátásom az, hogy ÉRDEMES MINDENKINEK CSERÉLÉNI A ROM-OT GADMEI 10.26-RA.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
UnConnecteD #1364 üzenetére
Most, hogy megvetted és mereven nézegeted a dobozt, bátran meg is érintheted. Később, ha már minden bátorságodat összeszedted, nyugodtan ki is csomagolhatod. De óvatosan. Elsőre leginkább arra ügyelj, hogy le ne ejtsd!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
vertebrata #1349 üzenetére
Szia! Utána néztem és úgy tűnik, hogy a dolog megoldható.
Íme egy kis háttéranyag: PDAplus - ConCorde tab 7020 és a DVB-T -
Fritz Teufel
addikt
válasz
zsolt64555 #1342 üzenetére
Akkor még legalább is ez volt a helyzet. Most nincs friss információm a dologról. ha minden kötél szakad, a Gadmei biztosan fog kiadni még friss verziót. Többen is nyaggatják őket a kínai fórumon.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
zsolt64555 #1334 üzenetére
Csak és kizárólag a készülékhez való ROM-ot szabad telepíteni.
A fekete képernyő-problémát a következő módon próbáljátok javítani:
- tápegységre kell csatlakoztatni a készüléket
- Power gomb lenyomás 5 másodpercigEzt érdemes párszor eljátszani. Ha nincs válasz a készüléktől, az az miatt lehet, hogy boot helyett a DebugRom mód indul. A hiba szinte minden esetben a 4.0.3-as verzióról 4.0.4-es rendszerre való frissítéskor történt. Nem írom le a házi javítás módszerét, hogy nehogy valaki nekiálljon otthon szervizelni. Tessék szépen annak rendje és módja szerint érvényesíteni a garanciát!
A DebugRom mode- hiba elkerülése:
Korábban már leírtam, hogy ezen hiba kapcsán írtak egy szkriptet, ami arra hivatott, hogy megelőzze a DebugRom módba való indulást. Ezt a scriptet a 10.26-os ROM tartalmazza.Akit érdekel a téma és a gép belseje: http://bbs.imp3.net/thread-10817175-1-1.html
Még egyszer megismétlem, senkinek nem ajánlom a házi patikát!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
zsolt64555 #1316 üzenetére
Igazából még ember nem rootolta, mi varázslással férünk hozzá a rendszerhez.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
zsolt64555 #1313 üzenetére
Igen, van lehetőség a root-ra.
-
Fritz Teufel
addikt
Természetesen. Sajnos még az Androidot nem sikerült olyan tüzetesen megismernem mint anno ismertem a Windows Mobile rendszert. Ott mélyen bele tudtam nyúlni a rendszere, itt még sajna ez nem megy. Ha tudnám, hogy mit-hol keressek, akkor nem volna gond átírni az ominózus fájlokat. Főleg, hogy van hozzá működő példa. Talán így is meg tudnám oldani, de az tényleg időt kívánna.
Ha majd ismét informatikával keresem a kenyerem, jobban belevetem magam a dologba. Talán már jövőre eljön az ideje... -
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1298 üzenetére
Legalább is a Gadmei ROM-mal nem tapasztaltam ezt a fajta problémát. Szerintem egy próbát mindenképpen megér a dolog.
Ráadásul a Gadmei ROM-ja bővíti a HDMI funkciót is. Persze ez csak annak érdekes, aki használja. A MyAudio-féle ROM-ban a HDMI kapcsolatkor a készülék amolyan taouchpad-ként funkcionál tovább. A Gadmei-nél van olyan opció, hogy a kijelző éber marad HDMI kapcsolatkor a tableten, ezáltal valóban képernyő megosztóként üzemel a HDMI.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1284 üzenetére
Számomra ez nagyon tanulságos volt. A kínai olcsó húsnak még mindig híg a leve, a magyar garanciával együtt ide-vagy oda. Nálam a szűz rendszerrel semmi gond, de az nem járja, hogy frissítem az előre telepített applikációkat, felteszem a Skype, IMO és a MyAudo-féle One.com Colud Drive-ot és már nincs is folyamatos Wi-fi. Úgy néz ki, hogy a Google Earth lehet az egyik wi-fi gyilkos, legalábbis most azt kellett levennem, hogy megint probléma nélkül működjön. Aki meg a routerre fogja, azt elküldöm nyaralni! Ha a routerrel van a gond, akkor készítsenek olyan eszközöket, amik a problémás routereket probléma nélkül kezelik, mint az összes olyan eszköz, ami megfordult nálam (SGSI, SGSII, HTC Touch, Sony Vaio VGN-FW21Z, Asus Eee PC, Sony Xperia Mini stb.)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1281 üzenetére
Szia! Tegnap este azt tettem fel, de csak azt akartam kipróbálni, hogy a szűz rendszer, majd a rendszer alap frissítése (semmi felhasználói telepítés - kivéve Skpye) után a wi-fi működik-e. Működött. Ma feltettem a 10.26-os Gadmei ROM-ot, most arra teszem vissza éppen a holmikat egyesével, tesztelve. Előtte nyomtan egy Titanium Backup mentést az alap rendszerre, ha esetleg beleszaladnék egy wi-fi killer applikációba.
-
Fritz Teufel
addikt
A Skype veszi az üzeneteket és minden további nélkül tudok válaszolni is. Ellenben a hanghívásnál először kicsörög, de ha a kijelző is aktiválódik, azonnal megszakad a kapcsolat, mint a videóhívásnál. Mondjuk a Skype-ra mások is panaszkodtak korábban. A lényeg, van hálózat, csak az akkumulátor merülését nem tudom viszonyítani semmihez.
-
Fritz Teufel
addikt
Azért bírja neked sokáig, mint egyébként nekem is, mert nincs Wi-fi standby állapotban. Úgy nekem is a végtelenségig bírja. Egyébként végre feltöltődött és hozzáfértem az adatokhoz. Készítettem róla screenshot-okat.
Most nem is tudom, hogy mit gondoljak, kellene azok tapasztalata, akiknek a Wi-fi standy állapotban is működik, hogy nálam ez a fogyasztás normális-e. Nincs viszonyítási alapom, mert ugye eddig soha nem működött.
Íme a képek:
[link]
[link]
[link]
[link] -
Fritz Teufel
addikt
Este feltettem az utoljára kiadott MyAudio ROM-ot. Egyenként frissítettem a Google Play által forszírozott Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a YouTube alkalmazásokat. A TalkBack-re nem maradt idő, kidőltem. Amikor abbahagytam, minden működött szépen. Mint írtam, csak a Wi-fi lett beállítva, valamint a Skype lett telepítve a próbához, még csak a nyelvet sem állítottam át. Minden frissítés között hagytam legalább 10 percet és ellenőriztem Skype-al a Wi-fi kapcsolatot. Folyamatos volt, még a hanghívás sem szakította a kapcsolatot (a video azonnal és már szűz állapotban is).
Reggel, a Skpy-al dobtam egy üzenetet, semmi. Hanghívás, semmi. Jó, akkor bekapcs. Semmi. Hosszú Power gombnyomás után az akkumulátor piktogramja fogad, benne a bal szélén vékony piros csíkkal, jelezvén, hogy kifogyott a szufla. A jó hír, hogy a Wi-fi ment... amíg le nem szívta az akksit, standby állapotban! Összesen nem bírhatta tovább 7 óránál, de valójában ennél is kevesebb lehetett. Ennek tényleg ennyit kell bírnia telepített applikációk nélkül, szűz rendszerrel és standby módban bekapcsolt Wi-fi-vel?
-
Fritz Teufel
addikt
Case for 8 inches Tablet PC with QWERTY Keyboard - 15,90 €
Brando Workshop Ultra-Clear Screen Protector (GADMEI E8-3D Tablet) - US$18.00
Brando Workshop Anti-Glare Screen Protector (GADMEI E8-3D Tablet) - US$14.00
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Smithy87 #1267 üzenetére
Köszönjük szépen a képeket! Ha megkérhetlek, feldobnád őket az AndroidHungary fórumra is? Előre is köszönöm!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
duffbeer #1265 üzenetére
A laptopomat még soha nem dobta le. A telefonom csak akkor nem csatlakozik a router-re, ha elviszem magammal. Van, hogy napokig non-stop csatlakozva van. A router működése kifogástalan és gyors. Egy TP-Link TL-WR741N-ről beszélünk. Ráadásul most, hogy még nem frissítettem a gyári rendszeren semmit, most nem szakad meg a kapcsolat.
Az első két alkalmazást frissítettem, nem szakad meg a kapcsolat. Nézzük tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest