Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Hú, de beindult itt az élet, mióta nem jártam erre :-)
TWRP-re nem működős modellekre recovery scriptet kell írni, így simán feltolja az újabb romokat is, nem kell taperolni ( 4.3), eddig eljutottam annak idején (1-1,5 éve), hogy ezt a bibit átlehet lépni a TWRP-ben.
A probléma a romokkal lesz, beindul némelyik amúgy, de ellentétesen fog forogni és az első képernyő kikapcsolás után viszont megint nem fogja érzékelni a kijelzőt (nem lehet kinyitni)... zsákutca az egész ezekkel az újabb 808 modellekkel, romot azóta meg erre nem faragtak, ennyi.
Nekem az olasz samsungról átfaragott 4.2.1 rom amivel működik, érdekességként, ha visszateszem az eredeti myaudio romot vagy a gadamei romot azokkal sem megy már az érintő.
Nekem még gariban kicserélték az utolsó pillanatban (egy héttel lejárat előtt) az aksit, azóta gond nélkül megy 1 éve, wifit sem dobálja el, ebben a romban be lehet kapcsolni, hogy alvó módnál se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- OLED TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest