- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka #5414 üzenetére
Akkor: Következik a folytatás
1: Tegnap ott raktam el a tabit, hogy le kell faragni belőle egy darabot. Első lépés tehát a pirossal jelölt rész levágása volt.
2: A levágásról nem mondok semmit, ez tényleg radicalmod volt, hőre lágyuló (és büdösödő
) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével
Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.
3: Az akkut próbára berakva, vezetékek még lógnak.
4: Az akkut itt már egy 2x1 cm-es kétoldalas ragasztóval rögzítettem a helyére, de ez később kevésnek bizonyult, nem tartja eléggé, most picit lötyög a helyén, ha rázom a tabit (majd kell tenni valami távtartót az akku és a hátlap közé, amit majd ki lehet szedni, ha ismét dagadni kezd az akku
). Ráadásul kis zavaromban a tervezetthez képest fordítva ragasztottam be az akkut, de ez a legkisebb gond. Itt már szépen visszatettem a vezetékeket a helyére, amelyeket később egy kis celluxxal rögzítettem az akkuhoz.
5: Összerakott, bekapcsolt tab, működik szépen
Összerakáskor pár fülecske megint lerepült, de azért tartja a hátlapot még elég sok.
Most merítem, aztán egész éjjel töltésre teszem. Kell valamilyen programmal bemutatni egymásnak az új akkut és tabit, vagy így kell hagyni ahogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest