Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
Nekem kb. 3 hete rendeződött a tablettem sorsa az Auchanban.Anno leadtam a szervízbe a gépet,majd vártam 27 napot.Válasz semmi.Bementem a boltba érdeklődni, kulturáltan beszéltem az ügyintéző hölgyel.Utánnanézett a számítógépen a tabletnek ,persze szervízben pihen.Háromszor hívta a szervízt ott előttem.Természetesen nem vették fel.Elkértem az üzlet eléhetőségét.Balhézni,asztalt csapkodni fölösleges az áruházban,csak magamra haragítom az ügyintézőt.Három napon át hívtam a szervízt.42 db hívást kezdeményeztem feléjük.43-ra felvették a telefont.Itt kulturáltan de keményebb hangal beszéltem.Utánnanéztek,csereutalvány.Azzal a lendülettel hívtam is az áruház ügyfélszolgálatát,hogy beszéltem a szervízzel.Tíz perc múlva hívott az ügyfeles hölgy, hogy rendben a dolog, de meg kell várni hogy a futár áthozza a szervíz álltal kiállított dokumentumokat.Vissza fogják fizetni a vételárat./ez törvényileg is így van/.Másnap jött a telefon mehetek a pénzért.
Sajnos a mai világban az embernek saját magának kell intéznie az ügyeit ha végeredményt is akar.
Bocs ha hosszú volt a beszámolóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi