- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
Nekem kb. 3 hete rendeződött a tablettem sorsa az Auchanban.Anno leadtam a szervízbe a gépet,majd vártam 27 napot.Válasz semmi.Bementem a boltba érdeklődni, kulturáltan beszéltem az ügyintéző hölgyel.Utánnanézett a számítógépen a tabletnek ,persze szervízben pihen.Háromszor hívta a szervízt ott előttem.Természetesen nem vették fel.Elkértem az üzlet eléhetőségét.Balhézni,asztalt csapkodni fölösleges az áruházban,csak magamra haragítom az ügyintézőt.Három napon át hívtam a szervízt.42 db hívást kezdeményeztem feléjük.43-ra felvették a telefont.Itt kulturáltan de keményebb hangal beszéltem.Utánnanéztek,csereutalvány.Azzal a lendülettel hívtam is az áruház ügyfélszolgálatát,hogy beszéltem a szervízzel.Tíz perc múlva hívott az ügyfeles hölgy, hogy rendben a dolog, de meg kell várni hogy a futár áthozza a szervíz álltal kiállított dokumentumokat.Vissza fogják fizetni a vételárat./ez törvényileg is így van/.Másnap jött a telefon mehetek a pénzért.
Sajnos a mai világban az embernek saját magának kell intéznie az ügyeit ha végeredményt is akar.
Bocs ha hosszú volt a beszámolóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest