- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadora1120
újonc
válasz
DataTraveler #1 üzenetére
Sziasztok! Nekem is Myaudio tablet seires 7 van, és nagyon rossz. Amikor szilveszterkor bekapcsoltam azt írta ki, h 0:27. És másnap délben is ezt írta ki. Nagyon lassú, a kamerája is rossz, én szerintem semmi féle képpen ne vegyetek seires 7-et!
-
epicman(us)
csendes tag
válasz
Myaudio tablet s7 tulajdonosoktókkérdezem
Nekem az a bajom vele,hogy ha a wifi be van kapcsolva akkor percenként 1%-ot veszít a töltöttségből!Nektek is így van,vagy csak az enyémnek van baja? -
rolficak
csendes tag
válasz
van egy ilyenem eladó, 27-ért! aug 31-én vettem [link]
-
válasz
DataTraveler #11 üzenetére
Köszönöm a gyors segitséget.
-
vegyszer
addikt
válasz
DataTraveler #4 üzenetére
Én is S7-tel bírok. Bár ennek a nyomkodása nem volt 100% elégedettség érzéssel párosítva.
Volt, ahol látványosan megállt a technika. Bár lehet, a szétnyomkodás hatása egy boltban, de a mai teszt nem a kellő eredményt hozta. Pl a kedvenc alkalmazásom nem elérhető rá. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest