Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos Busaboy már itt leírja mit kell csinálni, de én nem pontosan ezt csináltam.
Több rootolási metodust kipróbáltam egyik sem volt jó, míg ráakadtam erre kis programra. (ami úgy néz ki univerzális hiszen először egy maxell maxtab 7-es készüléken próbáltam ki és csak utána ezen.)
Tök egyszerű, programozási ismereteket nem igénylő dologról van szó, lényegében kimerül az egymást követő a program által kért gombok nyomogatásából.Én előre beállítottam az usb hibakeresést meg az ismeretlen források engedélyezését.(nekem ez pl mindig be van kapcsolva) Ezután kikapcsoltam a készüléket. Programot elindítottam, usb rádug a tabletre, bekapcs.
Mikor megjelennek a meghajtók a win alatt ekkor áll készen a készülék a rootolásra.
A programban lenyomsz egy gombot, mondjuk space(jó nagy, nem téveszthető el) - Elindul az ADB majd ekkor kiírja, hogy nem talál valami filet, de ne foglalkozz vele, mert közben újraindul a tablet. Ez után meg kell várni megint míg rendesen látja a win is az eszközt és kéri újra nyomj egy gombot. (Ha előbb nyomod, semmi gond csak kiírja hogy nem található az eszköz.) Most telepíti a superuser.apk-t és ezennel vége is. Gombnyomásra kiszáll a programból.
Lényegében ennyi a rootolás a mi, azaz az egyszerű felhasználók részéről.Természetesen lehet minden okosságot csinálni amit már Busaboy ajánlott, én ezzel a részével nem foglalkoztam a továbbiakban.
Most már csak egy hozzávaló normális recovery kellene, mert ami benne van az harmatgyenge.
-
Busaboy
aktív tag
Leírom én ha nem baj
a letölthető mappában van egy msdos kötegfájl és egy files mappa!
Kikapcsolod a tabletet, én akkor elindítottam a msdos-os progit, majd ezután bekapcsoltam a tabletet, bekapcsolás után az usb hibakereső módot bekapcsoltam és az aláiratlan alkalmazások telepítése négyzetet bejelöltem,ekkora mára windows is látta a tabletet és az msdosos progiba lépve egy billenytyűlenyomása után elindult a folyamat! (fontos, hogy ne kapcsoljátok be az usbtárhelyet, mert ugye akkor leválasztja a memkarit)
Ezután újraindult a tablet! A superusert megnyitva frissítsétek a su binárist, mert a lucky patcher-hez kelleni fog, meert nekem nem akart működni addig! Aki chainfire-ben gondolkozik, pakolja rá nyugodtan (a chainfire driver telepítése után szó nélkül újraindul, ne ijedjen meg senki) A Qualcom pluginnal ut a nfs shift, gt racing motoracadem, az asphalt 7-el most próbálkozom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest