Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Leírom én ha nem baj

a letölthető mappában van egy msdos kötegfájl és egy files mappa!
Kikapcsolod a tabletet, én akkor elindítottam a msdos-os progit, majd ezután bekapcsoltam a tabletet, bekapcsolás után az usb hibakereső módot bekapcsoltam és az aláiratlan alkalmazások telepítése négyzetet bejelöltem,ekkora mára windows is látta a tabletet és az msdosos progiba lépve egy billenytyűlenyomása után elindult a folyamat! (fontos, hogy ne kapcsoljátok be az usbtárhelyet, mert ugye akkor leválasztja a memkarit)
Ezután újraindult a tablet! A superusert megnyitva frissítsétek a su binárist, mert a lucky patcher-hez kelleni fog, meert nekem nem akart működni addig! Aki chainfire-ben gondolkozik, pakolja rá nyugodtan (a chainfire driver telepítése után szó nélkül újraindul, ne ijedjen meg senki) A Qualcom pluginnal ut a nfs shift, gt racing motoracadem, az asphalt 7-el most próbálkozom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest