Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz Potyka03 #1463 üzenetére

Az már jobb egy fokkal,de RR3-on az is elbukdácsolt.Isten igazából a 708DCC+ ami egész jóra sikerült(és perpill hiánycikk).A 708QA AllWinner A31-es( ARM Cortex-A7,4x1.2) soc dolgozik ami szintén virágbolti 4 magos cucc és sok esetben lassabb mint a 708 DCC+ -ban lévő 2 magos Rockchip RK3066 ARM Cortex A9 ami 2x1.6ghz-n dolgozik.
    Ha jól emlékszem a 708qa 30 ropi körül megy.Akkor már 32-ért a Concorde Tab Speed-et ajánlanám.
    Isten igazából a baj a játék szekcióval van.Mint fent említettem a RR3 és hasonló komolyabb játékok nem nagyon akarnak menni olcsóbb gépeken.A táblagépesbe alapból rávilágítottak,hogy ez a kritérium 40 ropi körüli gépeken teljesül(kivéve a Pipo S1 Pro amit Kínából rendelnek meg itt a PH-n,viszont brutálisan erős).Szerintem rendszerezd,hogy mit szeretnél a géptől,milyen felbontás,milyen méret,mi a felhasználás célja,menyit bírjon és mi a felső határ árban.Ha ez megvan akkor akkor ide dobd be a kérdést.Ha valakik ők igazán vágják a témát :K

rob210 : Mondjuk ez az aksi dolog is túl van egy kicsit spirázva.Van tőle erősebb,de ne feledjük,hogy a gép a maga 38 ropis árával baromi jó vétel.Ezen felül a topickjába is ki lett fejtve,hogy iszonyat fényereje van a paneljának és bőven lehet lejjebb venni belőle.Ekkor máris jobb az üzemidő. :K Ellenben ott az Alcor Zest Q813IX ami végeredménybe ugyan az a gép,de erősebb az aksija.Ott csak az a probléma,hogy sok belőle a hibás,de ugye ezért van a gari.Az én 79qci-m is hibás volt,mert csak 512mb ram volt benne :DDD Gondolom elhagyták a rizsföldeken,de szó nélkül cserélték és várom az új masinát.

Új hozzászólás Aktív témák