- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
oneToucher #448 üzenetére
nekem nem veszett el, de a gari igen, bármilyen készüléket is rootolsz ilyenkor azt veszted!
-
smilecat
aktív tag
válasz
oneToucher #446 üzenetére
itt írtam róla...
-
oneToucher
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat hogy ilyet kérdezek, de már több mint 1 hónapja nem voltan, de van már root vagy valamilyen rom a 708r-re?
Köszönöm, sziasztok.
-
Nagy.R
csendes tag
Sziasztok, amyaudio 7 708w hátulján van 1 hangszororács, az nemszol, de miért? meg ha bedugok 1 sztereo fülest és miért csak az 1ik oldaili fülhalgato szol?? S.O.S. elöre is köszönöm a válaszokat
-
Misi1980
senior tag
Köszi!Nekem nagyon lassú valamikor és néha gondol egyet és kikapcsol.Tőltés közben nem lehet használni bár arról olvastam pár hsz.-el előrébb hogy nem a gyári tőltöjét kell használni hanem valami jobbat.Azon gondolkodom hogy téglát kellene csinálni belőle így talán vissza tudnám kapni a pénzem.Alaplapot nem hiszem hogy cserélnek a szervízben.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van egy Myaudio 708w tabletem.Léteznek erre a típusra romok?Ha igen honnan lehet letőlteni őket?
-
Nagy.R
csendes tag
Sziasztok, a My Audio 7 708W hátulján van 1 hangszororács, az nemszol, de miért? meg ha bedugok 1 sztereo fülest és miért csak az 1ik oldaili fülhalgato szol?? S.O.S. elöre is köszönöm a válaszokat
-
Nisti
csendes tag
válasz
gabor_01 #435 üzenetére
Hát nem működik külső SSD-vel, kezdek gyanakodni valami nincs rendben a tablettel.
Windows sem akarja telepíteni a driverét pedig megmutatom néki az elérési utat.
És a hanegő - gomb és a bekapcs gomb egyszerre történő megnyomására
bejön a linux tux figura és kilép a tablet. Semmi android figura.
Lehet szerviz lesz a dologból.
Mert így még firmwaret sem tudnék rajta cserélni. -
Busaboy
aktív tag
Rom managerből könnyedén elértem a Recovery-t, kéne rá valami használhatóbb rom
-
Nisti
csendes tag
válasz
istvansebok #431 üzenetére
Nékem sem sikerült a külső HDD csatlakoztatása, pedig saját tápja van.
Azt írta ki a tablet, hogy az USB eszköz leválasztva.
Tehát látja az eszközt de nem hajlandó csatlakoztatni.
Beállítások/Tárhely USB-TÁR sem jelzi a külső meghajtót.
Csak pendrájvot tudtam eddig csatlakoztatni. -
gabor_01
senior tag
válasz
istvansebok #431 üzenetére
"Az új tabom 708A-ra 2,5" külső HDD-t nem tudok rátenni, mert kevés áramot ad ki az USB."
Egy szabványos USB (2) port nem is ad ki 500mA-nél többet. A vinyó indulóárama ennél több. Ezért a vinyót tápláld meg egy 5V-os táppal. Kéne legyen rajta egy tápbemenet....
Ha nincs, akkor egy USB "Y" kábelt használj és használj hozzá egy USB kimenetű 5V-os tápot. Ez utóbbi megoldás átgondolandó azért (nem biztos, hogy egészséges)..... -
istvansebok
tag
válasz
smilecat #426 üzenetére
Helló!
Természetesen meg lehet cserélni, a régi tabomon meg is csináltam.
Van egy hátránya viszont a NAND memóriát nem fogja látni, tehát 6GB-ot kidobsz az ablakon.
Kérdésem lenne viszont.
Az új tabom 708A-ra 2,5" külső HDD-t nem tudok rátenni, mert kevés áramot ad ki az USB.
Természetesen töltőre volt téve a kütyü és úgy próbáltam.
Ötletek..... -
Busaboy
aktív tag
Kis erőltetés után, Chainfire-el tökéletesen fut a HotPursuit is!
Elég használható tablet lett így root-al, a proci minimális órajelét nyugodt szívvelfel lehet emelni 816-ra pl az antutu-val, egy lehelletnyivel gyorsabb lett a gép
Már csak az Asphalt 7-et kell rámókolni, és ha bírja a rendszer dolgozok a Most Wanted-on is, bár az 2Gigy, nem bízom benne, de ki tudja!
-
smilecat
aktív tag
ez egy bevált dolog csak minden tablet-nek más a parancssora más a belső sd elnevezése.
tehát működő dolog, ezért kértem hogy TE aki értesz hozzá írd meg mit változtassak és hol.
nekem nem számít ha nem tudom a helyet kártyaolvasónak használni, az számít hogy így nagy méretű játékokat is le tudok tölteni rá. -
Nisti
csendes tag
válasz
smilecat #426 üzenetére
Nos tetszik a feladat erre a lehetőségre én még nem gondoltam eddig.
32Gb-os SD karim van nékem is.
De megjegyzem ebben az esetben nem lesz az eltávolítható.
És nem lehet a helyet kártyaolvasónak használni, ez viszont veszteség
Ebből adódik a válaszom:
még nem csináltam illyent. (értem a parancssort amit bemásoltál)
Így pedig nemszívesen adok 5leteket -
smilecat
aktív tag
Na ez jó ha linuxal foglalkozol
Adnék is egy feladatot ill kérés lenne.
Fel szeretném cserélni a tablet sd-jét a külső sd-re. Tehát amit eddig külsőnek látott azt szeretném belső tárhelynek a méret miatt.
Ez a vold.fstab tartalma ahol nem tudom pontosan melyiket kell felcserélnem ill az elérési utat pontosan megadnom. Tudsz ebben segíteni?Köszi
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
#dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1
dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0
dev_mount udisk /mnt/usb_storage auto /devices/platform/usb20_otg/usb1## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1
# dev_mount right_sdcard /sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host/mmc1## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1 -
Nisti
csendes tag
válasz
smilecat #423 üzenetére
Kedves sorstársak köszönöm a részletes leírásokat. Busaboy néked is kösz.
(Linuxal régóta foglalkozom, a telóm is Androidos ZTE Blade gyári Firmwaret cseréltem rajta.
Ha a honlapomra ugratok láthatjátok a Pc-s témakört. Bocs az OFF-ért.)A tabletemet MyAudio Series 7 708 R még nem Rootoltam a gari miatt.
-
Busaboy
aktív tag
Akinek valami problémája lenne pl chainfire-el írjon! A Lucky Patcherre visszatérve! A legrfrissebbet telepítettem, Asphalt 7-nél próbáltam a licenc eltávolítást de bármit csinálok, su bináris frissítést kér amit már milliószor frissítettem XD! Megpróbálom régebi Luckyval, hátha! Addig az Asphalt 7 projekt leáll! Van akinek estleg sikerült elindítani valamilyen formában! Köszi előre is!
-
smilecat
aktív tag
Nos Busaboy már itt leírja mit kell csinálni, de én nem pontosan ezt csináltam.
Több rootolási metodust kipróbáltam egyik sem volt jó, míg ráakadtam erre kis programra. (ami úgy néz ki univerzális hiszen először egy maxell maxtab 7-es készüléken próbáltam ki és csak utána ezen.)
Tök egyszerű, programozási ismereteket nem igénylő dologról van szó, lényegében kimerül az egymást követő a program által kért gombok nyomogatásából.Én előre beállítottam az usb hibakeresést meg az ismeretlen források engedélyezését.(nekem ez pl mindig be van kapcsolva) Ezután kikapcsoltam a készüléket. Programot elindítottam, usb rádug a tabletre, bekapcs.
Mikor megjelennek a meghajtók a win alatt ekkor áll készen a készülék a rootolásra.
A programban lenyomsz egy gombot, mondjuk space(jó nagy, nem téveszthető el) - Elindul az ADB majd ekkor kiírja, hogy nem talál valami filet, de ne foglalkozz vele, mert közben újraindul a tablet. Ez után meg kell várni megint míg rendesen látja a win is az eszközt és kéri újra nyomj egy gombot. (Ha előbb nyomod, semmi gond csak kiírja hogy nem található az eszköz.) Most telepíti a superuser.apk-t és ezennel vége is. Gombnyomásra kiszáll a programból.
Lényegében ennyi a rootolás a mi, azaz az egyszerű felhasználók részéről.Természetesen lehet minden okosságot csinálni amit már Busaboy ajánlott, én ezzel a részével nem foglalkoztam a továbbiakban.
Most már csak egy hozzávaló normális recovery kellene, mert ami benne van az harmatgyenge.
-
Busaboy
aktív tag
Leírom én ha nem baj
a letölthető mappában van egy msdos kötegfájl és egy files mappa!
Kikapcsolod a tabletet, én akkor elindítottam a msdos-os progit, majd ezután bekapcsoltam a tabletet, bekapcsolás után az usb hibakereső módot bekapcsoltam és az aláiratlan alkalmazások telepítése négyzetet bejelöltem,ekkora mára windows is látta a tabletet és az msdosos progiba lépve egy billenytyűlenyomása után elindult a folyamat! (fontos, hogy ne kapcsoljátok be az usbtárhelyet, mert ugye akkor leválasztja a memkarit)
Ezután újraindult a tablet! A superusert megnyitva frissítsétek a su binárist, mert a lucky patcher-hez kelleni fog, meert nekem nem akart működni addig! Aki chainfire-ben gondolkozik, pakolja rá nyugodtan (a chainfire driver telepítése után szó nélkül újraindul, ne ijedjen meg senki) A Qualcom pluginnal ut a nfs shift, gt racing motoracadem, az asphalt 7-el most próbálkozom! -
Nisti
csendes tag
válasz
smilecat #412 üzenetére
Rootoláshoz több lehetséges megoldás is létezik. (megjegyzem gari vesztéssel jár !)
Pl: a Superuser használata a tableten, és hozzá a PC-n keresztül történő rootolás
UnlockRoot_downloader_by_UnlockRoot.exe.Kérlek ne kímélj meg bennünket 1 kis leírástól te, hogy hajtottad végre?
Sokan vannak akik kezdők még a tablet használatában
de szeretnének kicsit többet kihozni a gépjükből (Pl órajelet feljebb állítani stb)
Ne keljen 10szer próbálkozni másoknak a sikerért -
Motyo
csendes tag
Üdv !
Van a birtokomban egy myAudio 7 708R, aminek tönkrement a hálózati töltője. A sok hónapot megugorva, ami egy szervizeléssel jár - egy otthoni barkács megoldással kicseréltem a hálózati töltő végét, ami kiszakadt. A probléma leginkább itt kezdődött. A töltő működőképes, de a TAB nem kapcsol be. Egyre csak forrósodik, de több óra töltőn hagyás után sem akar legalább pár százalékot ugrani az akkumulátor teljesítménye. Az a gyanúm, hogy maga az akkumulátor mehetett tönkre. Más megoldást nem találtam, így szeretném visszaküldeni garanciára. A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy a töltő kábelének megbarkácsolása befolyásolhatja-e az akkumulátor cseréjét a garancia során ?
Esetleg van-e valami ötletek, hogy miképp lehetne életet lehelni bele ? Esetleg ismertek valamilyen oldalt, ahol alkatrészeket lehetne hozzá rendelni ?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Itt van egy lehetséges root program:[link]
Én most próbáltam ki a saját tabletemen egy myaudio 708RB-n.Siker! Működik!
Recovery system 4.01 van rajta, de valami jobbat szeretnék mert ez nem az igazi.
Tudtok erre valamit? -
Nisti
csendes tag
Az enyém is ez a típus és teszi a dolgát. Angol billentyűzet, olvass a régebbi hozzászólásaimban megtalálod, hogyan lehet Magyar ékezetes karaktereket írni véle.
-
eAster
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol az S 7-eshez tudod bőr tokot venni? Billentyűzettel, ha lehet.
Köszönöm
-
admin007
csendes tag
http://www.myaudiooutlet.eu
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok! Kb. két órája a 708r tabletem eldőlt android figurával, nyitott hassal benne egy piros felkiáltójellel kapcsolt be és semmi tovább! Rohantam vele a Médi Márktba ahol a bekapcsoló gomb és a két hangerő gomb egyszerre történő megnyomásával helyrebillentették a kicsikét! Gondoltam leírom hátha mással is megtörténik ilyen! Szép Estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest