Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Ez már egy csere tablet, tegnap kicseréltem! sd kártya xarakodot ez a csere tablet már ok, még jó, hogy 3 napon belül voltam. Szó nélkül cserélték media m!
Egy dolog zavar a myaudiot 2 telefon számon hívom amiket itt írtatok, nekem egyiket sem veszik fel és mailt is írtamtegnap 3-mat, hogy kellene a tv kód meg az új rom, de a 3 mail-ra sem válaszolak. Még jó hogy van ez a forum és segítőkész userek pl te, és így megvan a rom bár tv kód még mindig nincs! Ma megint 10 percenként hívni fogom őket rom és tv kód ügyben, igaz rom megvan, de én tőlük is szeretném látni mivel ezt igérik nagy betükkel a weboldalukon, hogy segítenek támogatnak 1 évig. LEHET bizonyítani. Myaudio csapat kapd össze magad, vagy zárd be weboldalad!
question man
tökéletes olvasásra állított módban, halom újságot olvastam már rajta, képregényt még nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest