Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244
üzenetére
Nahh, voltam a MM-ben.. a kiscsaj bepötyögte a gépbe, azt mondta hogy a szerviz már látta.. most úton van visszafelé..
A nagy kérdésem még, hogy ugyebár én azt felnyitottam, ámbár nem igazán látszik. Garanciálisan adtam be. Nem hívtak telefonon, hogy bármi baj lenne... én ebből arra következtetek, hogy nem is foglalkoztak vele és simán megcsinálták, vagy kicserélték.
Olyat megtehetnek, hogy felnyitás után észreveszik, hogy bontott.. és a megkérdezésem nélkül javítják és pl cserélik a nyákot? Ami.. sacc 20e ft. Szóval olyan költségbe nem lökhetnek amiről nem tudok. Igaz?(#1932) XDModesty Mostani áron 400€ az 115e ft. Dollárban már csak 90e
Szóval megvan az esélye annak, hogy 100e körül megkapd egy okosabb boltban, hivatalos garanciával. És ez az induló ár
Ennyi pluszt mindenképp megér.. 
-
XDModesty
aktív tag
válasz
tomi5244
üzenetére
Azért a nexus10et hasonlítani ehhez a myaudiohoz kicsit pofátlanság.

"A 263,9 x 177,6 x 8,9 milliméteres és 603 grammos Google Nexus 10 bruttó ára Európában a memória méretétől függően 399, illetve 499 euró lesz."
Szóval laza duplája a kicsikénknek... Még mindig myaudiot vennék.
Hobbyt: Az én első tabom is ilyen töltőgondos volt, 1 hét! alatt kaptam egy vadi újat pedig 3 hét után vittem szervizbe, és azzal már semmi gond nincsen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi pluszt mindenképp megér..