- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Hát igen. Az a baj, hogy az ipar nem mozdult egy mindenki számára megfelelő megoldás irányába. Valaki a vékony laptopot USB dongle-lel, valaki az RJ45-t preferálja.
Amúgy talán a legjobb megoldás az lenne, ha lenne minden gépen dockolásra megfelelő USB / Thunderbolt port, minden laptophoz lenne egy mellékelve kielégítő mennyiségű porttal, s az áruk is elérhetőbb lenne. (Vagy akár irodai monitorokba is beépíthető lenne ez a megoldás). A fejlődés mindenképp az lenne, hogy egy laptopot egy kábellel tudjunk csatlakoztatni.
-
hapakj
őstag
Basszus
Szerintem már az első hozzászólásomban leírtam, hogy már rég kitalálhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót a célra.
Nekem például már vált megbízhatatlanná RJ45-t laptopban a sok ki be huzigálástól. A kábelek is hajlamosak eltörni. Igen, pont az vele a baj, hogy bekattan. Ráadásul egyáltalán nem kompatibilis a vékony laptop kialakításokkal.
Viszont azzal eddig sose volt gondom, hogy elég USB legyen a gépen, vagy legyen USB dongle. Napközben az USB részét húztam le, ha meg hazavittem a gépet, akkor az ethernet részét ennyi. Sőt igazából annyira bőven volt USB dongle, hogy fixen hazavihettem egyet.
-
Reggie0
félisten
Raadasul ha egy extra dongle-d van ethernetnek, akkor busz egy usb csatit, ami szinten problema lehet, es mar rogton egy hub is kelleni fog. Ezert mondom, ha meg egy usb-t adnanak az ethernet helyett azt mondom, hogy ok, de igy netto kicseszes.
#22hapakj: A teny nem szemelyeskedes, hanem teny. Peldaul, ha leirod, hogy 1+1=3, akkor nem szemelyeskedes, ha azt mondjak, hogy nem tudsz szamolni. Marpedig az a rosszindulatu hozzaallas, hogy jo, hogy masoknak eltunt az ethernet, mert neked nem kell, sok magyarazatot nem kivan...
-
hapakj
őstag
ennek semmi köze a networkinghez. Arra teljesen jó, vagy hát használható. De laptopra illetve olyan eszközre, ahol gyakran oldjuk a csatlakozást egyáltalán nem való.
Már rég kiizzadhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót erre a usecase-re, ahogy tette már több esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest