- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- OLED TV topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Miért lenne a “szabad felhasználhatóság” megszokott? Az a gép úgy van kitalálva hogy macOS-sel fusson. Ők nem hardvert árulnak előtelepített OS-el. Veszel egy ASUS laptopot, ott a hardvert veszed meg, azt csinálj vele amit akarsz, az hogy gyárilag ráderőltetik a Wint az más kérdés (általában opció OS nélkül venni).
Az Apple ezzel szemben egy kész csomagot ad neked. Pontosan ezért teljesen hidegen hagyja őket hogy ki mit próbál ráhegeszteni. Sőt a macOS-t sem rakhatod más gépre mint a sajátjuk. (AS bemutatása óta asszem mindenféle kiskapu bezárult Hackintosh ügyileg, de nem vagyok naprakész).
-
hapakj
őstag
hh nem bootol natívan linuxot?
Ez a 2mm bill út, ez a régebbi pillangó billentyűzetből maradt, amit már évek óta dobtak?
Tapipadból, meg még olyan jót mint az Apple-é nem láttam. Az hogy fizikailag nem mozdítható, s a haptikus feedback az egész felületén egyenletes élményt ad nagyon jó.
-
Héraklész
aktív tag
Tehát az irodai gépek tervezői is tipikus egységsugarúak, hiszen sorban hagyják el az ethernet-portot.
#16 Azt én sem értem. Talán nincs pénzük asztali gépre és laptopra együtt vagy nem tudják azon ritka alkalmakkor szinkronizálni a munkamenetet, amikor váltanak a gépek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest