- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nos, első körben, az X7-ben több a magas... Hidegebb, részletesebb... A mély kicsit kevesebb, de kontrolláltabb, és talán szintén részletesebb...De szerintem az X5-nél dinamikusabb... Világosabb hangú az egész...(DX90-hez képest.)
Fejhallgató, füles páros kérdése, ki hogy értékeli és ez persze szubjektív... Nekem először túl magasba húzó volt, de most már egyre jobban tetszik, meglátjuk... Kezelése nagyon tetszik!
A hátulja terheléstől függetlenül (beta még) enyhén melegszik.. -
krx21
nagyúr
Egyenlőre kölcsön van! [link]
-
krx21
nagyúr
Fejes találkozó, vagy egyéb esetleg...
Egyébként mélyben igen erős, néha kicsit talán sok is, de máskor meg szinte visszafogott, felvételtől függ...(#602) Ati1979:
Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit...
Milyen lenne hozzá jó ami nem horror árú?(Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem!
-
krx21
nagyúr
Nem biztos, hogy akarom...
Nem akarok elindulni a lejtőn!
Amúgy igen jól hajtható, tehát nem biztos, hogy sokkal jobb lenne, mert a DX90 még alacsonyra kapcsolva is igen jól meghatja... Egyébként mint említettem ez itthoni cucc, tehát nem járkálok egyébként vele, ahhoz a fejes túl nagy lenne... -
krx21
nagyúr
Új szerzemény!
ITT (lapozni is lehet...)
-
krx21
nagyúr
Teszten volt nálam... A fejhallgató egyébként mindössze 180g! Nagyon könnyű . Magasban és mélyben kiemelt fejes, de ezt úgy teszi, hogy 10x hallgathatóbb hosszú távom mint mondjuk a AH-D1100... Aki ilyen kiemelt fejest keres bizony hallgassa meg mert ebben a kategóriában a legjobb amit hallottam...
A mélyekben nem csak a mély közepekben erős, mint mások általában, hanem van alja az egésznek!
Képet jó minőségben itt. -
krx21
nagyúr
Sziasztok!
KÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest