- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
filózoli #144 üzenetére
Nem arra írtam, hanem a mostani lejátszójára.
Természetes hogy jobb az iriver. Ez nem kérdés...(#145) maszekember
Pont, hogy az iriver a gyengébb hangminőség szempontjából. A méret miatti kompromisszum miatt vélhetőleg. Aki kicsibe akar jót az fizessen.
Azért ez eléggé túlzó szerintem. Ezekbe asztali lejászókhoz való dac van és brutális erősítő. (sokszor asztali erősítőket megszégyenítő teljesítménnyel. Szóval elég komoly a hardver. (be is linkelhetek erről írást. nem head-fistát persze)Szerintem az a csávó akkor halláskárosult volt, vagy 500 forintos fülessel használta. Azért szerintem jelentős különbség lehet. Komolyan már én is kíváncsi vagyok mekkora. Ha meglesz majd prezentálom.
#146) AGE-T
Az új iriver ugyanazt a dacot kapta mint a régi csak 2db-ot. Másrészt vannak hozzá extrák, hogy telefonáláshoz is használható legyen. Plusz nagy háttértár. Amúgy uaz mint a régi. Szerintem jóval gyengébb hangminőséget produkál mint az új hifiman, vagy az ibasso. Csak ezekért meg a kompakt méretért meg a kinézetért kérnek el rengeteg pénzt.
Az elődje meg állítólag hangminőség szempontjából elég gyenge eresztés lett. -
maszekember
aktív tag
válasz
filózoli #144 üzenetére
Ht igen. Mostanában kezdem erősen megkérdőjelezni ezeket az indokolatlanul magas áru kejátszókat-nagyon rossz dolgokat olvastam a HM901-ről,DX1000-ről ,volt egy fószer,aki nem tudta eldönteni,hogy az Ibassoja vagy clip zippe szól-e jobban (persze nem headfi-on,ott ezeknek a márkáknak sponsori rangjuk van) -, de erről az AK 120-ról még Én is elhiszem,hogy többé kevésbé megéri az árát,nem csk a placebóra épít,lévén az Iriver mindig jó volt a DAP bizniszben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest